Sunt zvonuri ca n-o sa mai existe Transfer Market si vor adopta metoda F.U.T.W.C ...cu pack-uri. posibil un trade market schimb pe schimb...nu vanzare/cumparare..
sursa
pe EA, nu specifica nimic de market in FIFA 15 FEATURES
Printable View
Sunt zvonuri ca n-o sa mai existe Transfer Market si vor adopta metoda F.U.T.W.C ...cu pack-uri. posibil un trade market schimb pe schimb...nu vanzare/cumparare..
sursa
pe EA, nu specifica nimic de market in FIFA 15 FEATURES
ar fi ok un trading in pofida unui market...dar sa vedem...cred ca ar fi mai nasol pt userii slabi care au echipe f bune.
As vrea:
- rating-ul echipei strict pt primul 11, m-am saturat de echipe full TOTS de rating 79.....
- sa elimine jockey-ul ala idiot (deci defense full manual - fara sa te mai folosesti de abilitatea AI-ului de a citi input-ul adversarului inainte de a se misca jucatorul)
- sa dea niste penalizari mari la stamina pt pressing abuse continuu
- lob through ball MANUAL !!!
- sa gaseasca o solutie pt kick-off abuse (s-ar rezolva prin punctul anterior)
- nu-mi vin in minte alte exploituri, dar ar putea sa mai rezolve din bug-uri gen coechipieri retardati care se impiedica mereu de tine sau se baga in calea vreunui sut promitator
- sau macar sa bage niste statistici pe care le vezi inainte de acceptul pt meci, precum media lob through balls / meci sau procentajul / meci de full pressing facut de adversar. Sa stii de la inceput cu ce fel de om ai de a face.....
Dar probabil nu o sa se rezolve nimic din astea. Cum altfel o sa mai castige puștanii isterici de pe net?....
Hmmm niciodata nu am avut vreo asteptare de la fifa, avand in vedere ca in fiecare an ii adauga cateva lucruri nu atat de importante, dar care te fac sa l cumperi si sa te uiti cu scarba la precedentul sau. Anul asta ma aspteam la mult mai mult, avand in vedere ca au aparut consolele next-gen si ma aspteam la o schimbare majora. Nu il voi cumpara, dar il voi juca intotdeauna cu placere la altcineva acasa :D
Macar de i ar face lui Suarez o miscare speciala " Bite ":evil:
Asteptati, va rog sa asteptati, jocul perfect de X si 0 o sa devina suprem in 15. spunea cineva mai sus ca fifa e aproape perfect...cam asa e. Cand poti sa apesi consecutiv pe X si sa dai 5 pase fulger fara posibilitate de interceptie, e PERFECT.
A... era sa uit, FIfa are o arma impotriva celor cu skill la dribling, JOCHEUL, poti sa driblezi tu in toate directiile ca...nu poti trece, el stie deja in ce directie ai facut fenta... PERFECT.
Jocul asta din PRIETENOS PT NOOBI o sa devina PERFECT pt NOOBI.
Cine se simte vizat de tinta EA, spor la cumparat.
Eu am renunţat la a mai face FIFA cum aş vrea eu şi îl joc aşa cum este el, până la urmă nu e nici vină lor că sunt jucători care se folosesc de anumite bug-uri.
Am avut parte de meciuri frumoase dar şi de meciuri urâte, este printre puţinele jocuri pe care le joci tot anul, da, am să îl cumpăr, din ce am văzut până acum, îmi place.
bun prost, alternative mai bune nu sunt...
si in plus, e singurul joc pe care il joc...pt el mi-am luat consola...ideea e ca il joc de placere si nu ma mai enervez atat de tare..
Nu ştiu cum de s-a ajuns la concluzia că este un joc prost, din ce am văzut la E3 pot spune că arată Ft. bine, înainte aveam şi eu impresia că jocul are multe erorii dar am văzut câteva goluri la CM din corner, practic la o jumătate de metru de portar şi am rămas surprins de similaritatea fazelor, cu siguranţă vă fi mai bun decât 14.
un bun exemplu a fost golul Costa Ricai de aseara...pozitionare praf a portarului, si gol cu un sut care deabia s-a dus spre poarta
Se pare ca si Neymar joaca fifa :) nu mai tin minte ce meci al Braziliei a fost dar la kick off s-a executat un 1-2 pe centru cu un mare lob spre careul advers
Mie mi-ar place sa fie o alternativa de DISPERALA , sa te iei de arbitru , f*ti ceva pumni la unu sa iti dea rosu sau ceva de genul asta.:evil:
era pe vremuri ceva de genul :)...
@asperas - KSI ala mi se pare un retard drogat...cel mai ok mi se pare Nephentez...
Stai linistit ca face asa doar pentru spectacol si bani , asta prinde mai bine la public.. si eu il prefer tot pe NepentheZ.
Eu aproape sigur voi lua jocul, desi stiu ca va avea probleme. Dar vorba unui coleg de pe aici, macar stii ca il joci tot anul.
Cum ai jucat și 14 ;)
Buna remarca, Dant3. FIFA 14 nu mi-a placut pe PS3, acum am luat demo-ul pe PS4 si nu e rau. FIFA 15 pare insa imbunatatit.