cu 60 de lei mai ieftin. sper doar sa nu l
scoata in ultimul moment si sa l adauge cu pret nou.
Nu, varianta de PS4 e cu 120 ron mai ieftina decat pe gamerland sau amazon. E, totusi, o reducere de 25%. Am primit mail cu un link pentru confirmarea precomenzii, dar acel link duce spre o pagina altex pe care nu scrie nimic. We'll see...
asa e, m am uitat la cea de ps3
Da, imi apare "Comanda finalizata". De fiecare data cand mi-au bagat asta, inainte sa-mi trimita coletul, mi-au anulat comanda. Cand era "Comanda procesata partial/integral", imi trimiteau coletul. La "Comanda finalizata" am invatat sa nu mai astept nimic.
Dar pe mine ma intereseaza mai mult daca o sa bage editia in stoc, sa pot sa o cumpar direct. Pentru ca am inteles ca acest concept de "precomanda" este prea dificil. Anul asta am mai cumparat de la altex editiile pentru Type-0 si MGSV. La fel, aveam precomenzi pentru ele, dar nu eram destul de nebun incat sa cred ca le onoreaza. Asa ca le-am comandat in ziua lansarii. Asta sper sa pot face si acum.
vezi sa nu fie url-ul gresit:
www.altexblabla.ro873924www.comanda.ro
@solecon
La fel la confirmarea precomenzii pentru Uncharted, link care duce spre pagină Altex blank, dar a mers. Se pare că aşa e la ei... tâmpit.
Nu, precomanda e clar pierduta. Nu am AWB, nu am factura, decat "Comanda finalizata". Ceea ce e, dar nu pentru faptul ca au trimis-o. Si se pare ca nu pot sa o comand nici de pe site. Trist. But the hype was real.
Deci revenim la gamerland :D
nu ți-au trimis mail de confirmare? asa au făcut cu fallout anthology - am confirmat, imediat după au confirmat și ei (confirmarea mea, presupun) și abia după mi-au livrat-o cu chiu cu vai.
acum vad ca e stoc epuizat - se poate inclusiv s-o bage mai târziu în cursul zilei cu 450 pentru un ciclu nou de comenzi.
sper sa-l prinzi la gamerland. bafta multa!
Multumesc. L-am prin deja, ca aveam preorder si acolo. Chiar ziceau ca-l trimit de ieri, dar i-am rugat eu sa mai astepte o zi. Daca il luam de la altex, nu avea sens sa piarda banii pe transport. Pentru ca sunt draguti :x
Mega Oferta? Huh?:-/
Salut ... iar noaptea pseudo-reducerilor la Altex ... poate poate ...
Sa ne pregatim zic, pastile, calmante, etc :))
"Nu stiu despre tine", dar eu am visinata la rece. :evil:
Un rahat in ploaie, la Altex.
Se deschide in Pitesti un Altex unde va fi la 1400 lei consola ps4 Uncharted
Nu cred ca vei vedea reducere la GTA V prea curand. Jocul inca se vinde si inca se joaca in draci. La mine, pot spune sincer, ca este cel mai longeviv joc. Desi am jocuri noi si/sau neterminate (Nathan Drake Collection, Witcher 3...) eu tot ma joc saptamanal GTA Online cu baietii.
Cauta pe olx. Poate ai mai multe sanse la un pret mai mic.
Nvm am vanat un Gta pe olx. :D