"alte avantaje /dezavantaje" inseamna aletele decat cele spuse pana la acel moment ca raspuns la primul post. daca asta nu e continuitate, asta e, fiecare intelege ce vrea.
Omul a zis clar ca 99% din timp joaca Fifa. cred ca spune destul.
Printable View
"alte avantaje /dezavantaje" inseamna aletele decat cele spuse pana la acel moment ca raspuns la primul post. daca asta nu e continuitate, asta e, fiecare intelege ce vrea.
Omul a zis clar ca 99% din timp joaca Fifa. cred ca spune destul.
daca joaca 99% din tim Fifa si ceilalti prieteni nu au next gen atunci poate sa aleaga orice vrea el PS4 sau X1 ca nu are nicio diferenta.eu am jucat si pe XB Fifa si maneta nu a fost o problema. ce i-am spus cu totii pana acum era bonus. informatiile sunt gratis!
Un sfat am si eu, daca ai prieteni mai mulți cu PS4 mergi pe consola celor de la Sony, daca prietenii tai au XOne mergi pe MS, restul tinde spre un console war de care sunt satul pana peste cap.
PS: eu nu mi-as lua o consola next gen pt Fifa, jocul e ok si pe generația trecuta. Bafta!
Asta vroiam sa zic si eu Dant3, threadul asta merge spre console wars! Personal va fi ultimul meu post aici si ca sa concluzionez: Dude i-ati ce iti place si stapaneste-o sanatos!
Eu am avut pana in ianuarie Xbox360. In ianuarie, am trecut pe PS4 si nu regret decizia. Eu unul am gasit mai multe avantaje in a alege PS4 in dauna Xbox One.
La mine nu a depinds deloc de jocurile "exclusive" i don't really gave a damn. Nu o sa imi iau o consola doar pentru ca o sa aibe 1-2 jocuri in plus fata de alta consola. Eu am ales PS4 pentru ca mi-a placut dintotdeauna PS-ul inca din copilarie si intotdeauna am vrut una that's it never xbox pur si simplu nu imi place poate sa fie pe viitor si cu 10 titluri exclusive it's not the end of the world.
On: omule daca joci fifa cel mai mult cumpara ce vrei nu conteaza absolut deloc it's same ****.
Si ii dati lui garantia pt faptul ca in viitor fifa va fi la fel pe amandoua console? Eu tind sa cred ca fifa va avea un mic avantaj pe ps4 peste cativa ani datorita hardware-ului mai performant.
Sunt multe articole pe internet precum ca pes 15 va rula pe ps4 la 1080p iar pe xbox one 720p
PES 15’s resolution on the Xbox One is offside | Lazygamer .:: The Worlds Best Video Game News ::.
Asa cum nu exists garantia ca noul Tomb Raider va apare si pe PS4:evil:
Ce trolleala sunt threadurile astea si de fiecare data picati in plasa.
Pentru initiator: amice, totul se rezuma la EXCLUSIVITATI!! Ce vrei sa joci: Titanfall sau Killzone? Sunset Overdrive sau Infamous? Forza sau Driveclub?
De asemenea, prietenul tau google te ajuta cu o lista a jocurilor care se vor lansa in urmatoarele 6 luni - 1 an pentru ambele console. Presupun ca ai discernamantul necesar sa alegi ce te intereseaza dupa cateva filmulete pe youtube si informatii pe google. In rest sunt povesti de adormit copii. Cu FIFA ma aPtin.
Nu e nicio trolleala mai incetati cu chestiile astea, @Rasko omul a intrebat strict pt Fifa tu dc enumeri exclusivitati de console? El vrea pt fifa iar raspunsul e ps4 si gata
Personal cred că Rasko a răspuns foarte corect și cred că putem să ne oprim din aberat pe același subiect obositor.
Corect!
PS cineva sa inchida threadul asta pana nu se ia lumea la bataie :evil: http://i.imgur.com/nqYwXTY.gif
De fiecare data cand vad cate-un thread ca asta, in primele posturi se dau niste argumente, dupa incepe Console Wars.
Pe de-asupra mai vin si useri frustrati care isi sustin indirect afirmatia si tabara. Daca esti ultra-fanboy, mai bine nu te baga, mai rau faci daca iti dai cu parerea.
Omule, daca tu iti iei consola pentru FIFA, faci o mare greseala. Razpunzand direct la intrebarea ta, nu-ti lua nici o consola, joaca FIFA pe PC cu un controler si am rezolvat tot.
Inainte sa se inchida, las si eu aici un post.
@Easypeasy, nu faci nimic cu HW in cazul FIFA, mai ales ca diferentele nu pot fi asa mari la acest joc.
In momentul cand joci FIFA online, o conexiune ireprosabila la servere este cel mai important lucru, si in cazul PSN cred ca se pot abtine toti fanboii Sony sa comenteze de cum functioneaza.
XBox live este superior de ani buni.
PS: sunt detinator de PS4..
Pt detinatorul threadului: Xbox one din partea mea, asta trebuie cumparat!!!
Nu, trebuie cumparate amandoua si o folosesti ca main platforma pe care ai cei mai multi prieteni.
De asemenea, daca nu o lasati moale, thread-ul se va inchide si vor urma avertismente.
Scuze, dar nu am avut timp sa elaborez cand am scris postul:
Avantajele pe care le-am gasit eu atunci cand am trecut de la Xbox 360 la PS4 si nu la Xbox One:
- Controllerul, desi credeam ca o sa mi se pare ciudat, fiind un altfel de design, m-a surprins placut si este chiar comod de folosit. Este interesant speaker-ul inclus in el, cat si touch pad-ul. Bateria nu ma afecteaza atat de mult. De obicei nu ma joc atat de mult cat sa se termine bateria, dar totodata detin 2 controllere si pot sa il folosesc pe celalt. Majoritatea timpului, le tin in dock-ul de incarcare si nu mai stau cu cabluri intinse pt fiecare.
- Faptul ca majoritatea jocurilor au o rezolutie superioara celei de pe Xbox, lucru care pentru mine a contat
- Posibilitatea de juca The Last of Us si alte exclusivitati de care nu am avut parte in generatia anterioara
- Faptul ca este facuta in principal pentru gaming, deoarece partea de multimedia nu ma intereseaza atat de mult
- Jocurile gratis pe care le primesti lunar pe PS+, dar totodata si discounturile destul de ok, cel putin pe US
- Comunitatea mai mare pe PS4 fata de Xbox One
- Majoritatea prietnilor au ales PS4 in dauna Xbox One si astfel am cu cine juca online sau cu cine face schimb de jocuri
- Totodata si pretul mult mai mic la lansare, fata de Xbox One, care la momentul respectiv nu putea fi cumparat fara Kinect
- Un alt avantaj ar putea fi Morpheus (casca de realitate virtuala, care va fi lansata intr-un viitor apropiat sau mai putin apropiat)
Ce imi placea mai mult la Xbox era UI-ul, care era may eye candy si informatiile erau mai usor de accesat, dar sunt sigur ca se vor rezolva toate functionalitatile cu timpul si pe PS4.