Se gaseste undeva jocul mai ieftin? Vad ca la altex e 269lei Special Edition, varianta standard nu o gasesc. Ma intereseaza sa gasesc pe la 200-230lei. Oare aduce cineva in sectiunea bazar?
Se gaseste undeva jocul mai ieftin? Vad ca la altex e 269lei Special Edition, varianta standard nu o gasesc. Ma intereseaza sa gasesc pe la 200-230lei. Oare aduce cineva in sectiunea bazar?
O sa fie plin bazarul, o sa puna anunturi baietii de la ubi. Eu de la ei l-am luat an de an la pret bun.
https://www.facebook.com/GameSpot/vi...6192340215436/
Si nu vad diferente intre xbox one si ps4.
https://www.facebook.com/GameSpot/vi...6191470755436/
Mie mi se pare foarte ok sa arate ambele identic.
Oricum, vad ca nu s-a schimbat nimic la combat. E la fel de praf ca in primele filmulete.
Iar in filmuletul din parc, se vede oribil cum se schimba textura de haina la cel din dreapta, care joaca. Si e dubios cum apar oamenii asa, din senin.
In caz ca e cineva interesat sa mearga la lansare si concurs, aveti detalii aici.
Lansăm Assassin’s Creed Syndicate în showroom-ul eMAG Crângaşi!
Vino în showroom pe 23 octombrie 2015, la etaj, în Social Pool. Te aşteptăm la super lansarea jocului Assasin’s Creed Syndicate – poţi participa dacă ai peste 18 ani şi buletinul la tine.
Ai ocazia să demonstrezi că eşti maestru în arta de a te adapta şi lupta pentru o cauză în condiţiile deloc uşoare ale Londrei Revoluţiei Industriale, într-un mediu dominat de provocări, de tactici inedite şi lupta pentru bine, unoeri cu implicare unor personaje importante ale epocii precum Graham Bell, Charles Darwin, Charles Dickens sau Regina Victoria.
Vino să-şi testezi abilităţile de gamer pe străzi pietruite şi între case ce începeau în acea perioadă să se înalţe pe mai multe etaje, dar şi în piaţete unde vârtejul trăsurilor şi agomeraţia citadină fac imposibile multe din manevrele plănuite… în locuri cu istorie dar şi pline de capcane. Cadrul şi animaţia sunt ameţior de reale şi pot fi privite şi ca o mică lecţie de istorie. În “spaţiul” acesta se petrece toată Aventura!
Lansarea jocului vine şi cu premii oferite pentru participare precum şi cu cadouri oferite pentru răspunsurile corecte la quiz. Astfel, la sosire, vei primi un număr de participare la tombola la care se vor extrage, pe parcursul serii, cele 3 mari premii, ultimul fiind premiul 1. Tot pe parcursul evenimentului, se vor extrage şi participanţii la quiz, care, dacă vor răspunde corect la întrebarea pusă, vor primi câte un premiu promoţional surpriză.
Premii:
Premiul 1: Consola Sony Playstation 4, 1 TB, Neagră şi Joc Assassins Creed: Syndicate – Special Edition + DLC: Industrial pentru Playstation 4
Premiul 2: Joc Assassins Creed: Syndicate – The Rooks Edition pentru Playstation 4
Premiul 3: Căşti Speedlink Coniux pentru PlayStation 4
Detalii despre Regulamentul concursului găseşti aici.
Te aşteptăm!
Mda...iar e facut pentru cei care nu au job. Altfel nu-mi explic orele astea idioate de incepere. Si daca nu ajungi la inceput, nu participi la tombola si nu prinzi loc. Deci mergi cam degeaba.
O sa incerc sa ajung la MG Orhideea, macar aia au bunul simt sa inceapa la 6 (sau...ma rog, dupa ora 6, ca nu respecta nimeni, niciodata, o ora oficiala).
Mi-am comandat si eu jocul la Media Galaxy. Abia astept sa-l primesc si sa ma delectez cu el. Stiu ca multa lume e satula de aceasta serie si au parasit barca Assassin's Creed, insa eu nu m-am plictisit de ea. Pentru mine, fiecare joc in parte a insemnat o experienta deosebita, intr-o locatie diferita. Deci, pentru cine mai e ca si mine, sa mergem la Londra!![]()
aici nu zice de bine..
Assassin's Creed Syndicate este un dezastru: primul review confirmă asta
cica sa mai asteptam patchuri
Nu l-a luat de pe torente, din moment ce s-a jucat pe PS4. + de asta, deja se gaseste si aici pe forum, de vanzare, pentru PS4.
Dar poate inca nu pusese day one patch(es)
Eu știu două persoane care au jocul pt PS4 și cică nu e rău, chiar se prezintă bine dpdv tehnic, după câteva ore de gameplay
ce-a sarit bre Leo la jugulara !
sa speram bre ! sa speram ca e cum zice Dante !
eu mai am la uncharted si dupa il iau si eu.
hmm, si totusi esti pe acest topic
vad ca-l are cineva pe forum la 200 , imi cam face cu ochiul , dar cand va vad asa negativisti![]()
Ce a fost asa rau anul trecut? Syndicate ar fi primul joc AC care l-as cumpara. M-am gandit sa il cumpar acum, il termin si dupa il vand ca sa iau NFS. M-am mai gandit ca as mai astepta sa iau NFS si dupa iau AC Black Flag si Unity, apoi mai tarziu cumpar Syndicate.
Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk
Bookmarks