Doamne, ce naiba se face atata caz? Eu nu am facut nimic altceva decat sa citez ce a zis ala in videoclip, nici o intentie de flame din partea mea. Scuze de off
Printable View
Doamne, ce naiba se face atata caz? Eu nu am facut nimic altceva decat sa citez ce a zis ala in videoclip, nici o intentie de flame din partea mea. Scuze de off
@djleo Se mai întâmpla pe stadion sau in spatele blocului nu aici, daca unul din tabăra Sony spunea asta era banat, primea report în secunda doi. La cat hype a fost la conferința Sony puteam sa ne si c..m sau cum, hai te rog nu mai căuta scuze in numele unui coleg. Daca el nu a simțit nevoia să se apere nu cred ca are nevoie de tine ;)
@ilie nu vorbesc de tine, stai liniștit
Playstation rulez. V am pupat :*
Am găsit și eu zvonul. Doamne, ajută!
http://www.gameranx.com/updates/id/2...eady-playable/
@Dant3 nu luam apararea sincer. Nici nu stiam de cine e vorba, si nu a fost o reactie prea civilizata dar asta spusesem ca e bine sa nu bagam de seama altfel de la o expresie aiurea se ajunge la schimb de injuraturi...
Anyway eu sunt extrem de fericit ca Sony vinde console pe banda rulanta, si toate exclusivele sunt foarte interesante! De multe ori ca un gigant ca Microsoft sa faca un pas in fata (feature noi, exclusive noi, etc...) este nevoie de un bocanc sanatos in dos :evil:
Personal in acest moment singurul lucru care ma tine sa nu cumpar un PS4 este timpul meu liber extrem de limitat. Ultimul joc cumparat a fost Destiny si de acum 4 luni nu am mai cumparat nimic, in mare parte cum spuneam nu am timp sa joc! Iar toamna asta cu multitudinea de lansari de la E3 ma sperie sincer!
Daca e sa luam in calcul: Fallout 4, Forza 6, NFS, Rise of Tomb Raider, Just Cause 3, Star Wars...etc....deja incep sa-mi fac griji serioase privind posibilitatea clonarii pentru a avea timp de a juca respectivele jocuri :((
Stai să vezi anul viitor, daca nu mai amâna ăștia ceva ar trebui sa avem ziua de 48 de ore :))
Hai ca mai aveti un pic si va plangeti unul altuia pe umar ca ies prea multe jocuri bune =))
Man up and play like there is no tommorrow! :D
Dacă ne plătești pt joacă nu ma mai plâng :)) Btw, nu ne plângeam.
Pentru mine best of E3 e DOOM!
Si va avea si editor de harti/mods pe toate platformele.
scuze de intarziere Dant3, din interviul acesta minutul 29:18 si 31:50 si lasa Gamescomul ca avem si PSExperience nu uita, din cate am inteles vor sa faca ceva anual si avem si TGS in septembrie :)
https://www.youtube.com/watch?v=Q2oEbmyujIE
ps: oricum tot interviul este interesant :)
Ăștia de la QD anunță ceva la Paris Game Week in octombrie, tot sunt la ei acasă :)
Am zis ca-l postez aici :) sa nu se piarda:
Quote:
We always hear a lot about the console wars, but it's always nice when we hear stories like this about video game executives putting aside their differences to enjoy a competitor's content.
According to a recent series of tweets, Sony president Shuhei Yoshida took some time this week to visit Microsoft's booth at E3, where they had set up a special Halo 5 HoloLens experience. Afterwards, Yoshida called the experience "super cool." Looks like Yoshida is a fan of the HoloLens!
Ce om fain :)
Cel mai fain om de la Sony
De el si de Phil Spencer imi place cel mai mult :)
Sunt doar curios cam cat o sa coste o astfel de jucarie. Daca facem o analiza scurta, cand a aparut google glass ( nu stiu daca este cea mai buna comparatie...mai ales din punctul de vedere al capacitatilor) costa in jur de 1500 €...ceea ce mi se pare destul de mult.
Nu e o comparatie buna deloc, nu s-a vandut decat celor care au vrut sa faca parte din programul Glass, nu s-a vandut in masa. Ce va oferi Microsoft, dar si Sony, va costa mai putin.
Dar banuiesc ca tot nu are cum sa scada sub 500 €
Pai nici sa nu scada. Astea nu-s pt. toata lumea cum nici gaming-ul nu-i pt. toata lumea.
...asa ca...puneti bani la pusculita :P eu deja am inceput (pt. ca-s un sarac si n-am de unde da "toti banii aia" din prima, fara mici ajutoare).
Exact. Dar oare cati ne permitem sa dam 1500 € pe asa ceva? :))
...ei, nici chiar 1500 :/ :)) un 500 as da.