Pentru cine mai joaca pe PS4, add „ cosminbadro ”. L-am luat digital, il joc cu un G27 pe PS4 si mi se pare cel mai tare joc cu masini de raliuri din ultimii ani.
-- Grafica e cam 8/10 (asta pentru mediul inconjurator, masina arata foarte bine, iar damage-ul vizual este la cote maxime. Totusi parca PJC arata mai bine, dar asta se misca super, nu are caderi de frame-uri, 60 fps constant),
-- Sunetul 10/10 (Cred ca e primul joc cu masini in care sunetul din interiorul masinii pare natural, realist, nu o varianta sintetizata a sunetului exterior. Ai impresia ca producatorii au inregistrat sunetul direct din masina si nu din exterior. Chiar si Mini-ul se aude foarte frumos, la fel si zgomotul de cauciuc sau de pietre, hopuri, etc. Chiar si comentariul copilotului e foarte util, mai ales ca nu ai o harta in HUD si de multe ori te ajuta cu informatiile, te poti baza pe el. trebuie sa mai investighez pentru ca nu stiu ce inseamna toate indicatiile lui),
-- Gameplay-ul e 10/10 (pe gheata, asfalt, beton, macadam, FFB-ul in volan se simte diferit, masina are un grip diferit, exista diferente clare intre tipurile de masini)
Personal am configurat controlul, sa am frana de mana cand mut schimbatorul in treapta 4 (schimbatul vitezelor se face prin padele). Va recomand si voua sa configurati asa, in situatia in care jucati cu volan, pentru ca o sa o folositi din plin in jocul asta si e mult mai comod decat sa apesi pe buton.
Am jucat doar cu Mini-ul din anii 1960 pana acum vreo 4 event-uri si am cumparat Alpine-ul A110 cu tractiune spate inainte de Raliul Suediei, o alegere neinspirata pentru ca se desfasoara pe gheata- zapada etc, dar per total m-am descurcat.
Nu am intrat inca in Online si nici nu am jucat Rallycross sau Hillclimb.
Am incercat un custom rally cu un Subaru Impreza din 2001 dar mi s-a parut dificil de controlat, accelereaza ca din pusca. Am observat ca fiecare masina se comporta foarte diferit de alta si ai nevoie de o perioada de acomodare. Spor la joaca.