este în stoc la gamerland. puneți mana și cumpărați!
este în stoc la gamerland. puneți mana și cumpărați!
Cineva interesat sa incepem o sesiune co-op?
PS4 --
Controlul cum e? Se apropie de Diablo ca si gameplay? Povestea si lumea jocului le cunosc deja, am retineri doar pentru ca e un port si nu sunt sigur cat de bine e facut.
fiind turn based, ai tot timpul sa te rumegi . inventory management e anevoios fara keys/mouse. in rest, toate cele stiute - daca ai rabdare, jocul e perfect functional.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Controlul este foarte bun, perfect pentru lupta turn based. Pentru mine jocul este absolut divin! Nu pot spune ca se apropie de Diablo, poate doar in partea de explorare (non combat). Este alt stil de joc. Se apropie mult de Fallout 1 si 2. Luptele sunt mult mai dificile si mai rare ca in Diablo. Daca iti plac RPGurile trebuie neaparat sa incerci Divinity.
modul in care iti arata AP-ul, cu bulinele alea verzi, exact de fallout mi a amintit!
sau temple of elem evil...
Sent from my iPhone using Tapatalk
A încercat careva jocul pe console? Mă bate gândul să îl iau digital, e la 109 lei pe PS Store România
Eu am tot cochetat sa-l cumpar dar cu lansarile din ultimele luni si putinul timp avut la dispozitie, l-am amanat. L-am jucat insa la cineva pe One si mi-a placut mai mult decat pe PC unde controlul mi s-a parut mult prea haotic. Gameplay-ul mi s-a parut cel putin la fel de bun precum in Diablo 3 pe console. Am jucat ~2h.
L-am luat și eu, mă oftic ca merge doar în doi coop online, credeam ca merge la fel ca Diablo 3 :(
Asa imi vine si mie sa il iau, dar il vreau neaparat fizic si nu l-am gasit la pret similar cu reducerea de acum. Astept impresii, poate ma convingi si pe mine sa il iau :))
Eu l-am luat cu un amic, vrem să jucăm în fiecare weekend. Eu zic să îl iei digital, nu e genul de joc pe care să-l vinzi după, iar prețul e excelent
---------- Post added 21-01-2016 at 16:24 ----------
Frumos joc, o singură chestie nu îmi place, nu e la 60 fps, m-am învățat cu Diablo 3 care se mișca superb :(
Băi cum e jocul ăsta, locul 2 după Witcher 3, nu înțeleg de ce topicul ăsta nu e plin de păreri. Oameni buni, cumpărați capodopera asta, mai ales acum cât mai este la ofertă!!! Merită fiecare bănuț.
Eu l-am cumpărat acum la oferta de 25 de lire.
Din păcate vreau să termin Witcher și Borderlands înainte să mă apuc de el.
Am început ieri jocul în co-op cu un prieten, jocul ăsta parcă e făcut pt acest mod. Ziua de ieri am "pierdut-o" în lumea Divinity, nici nu am știut când au trecut 8 ore. Mai aveți 4 zile până dispare oferta, nu aveți voie să ratați așa ceva. Nota 10 e prea mică. Săriți pe el ca mă supăr :))
Cati jucati pe ps 4 si cati pe xbox one ?
Intreb asta pt a stii pe ce consola sa il cumpar .
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Il cumpar si eu azi, desi il voiam fizic. Am ales sa il iau pe PS4, dar de jucat cred ca abia pe la sfarsitul lui februarie voi apuca.