Sau mai bine zis de ce sa nu il joci gratuit peste cateva luni prin EA Acces :)
Printable View
Well, daca am incredere in vreo publicatie online, aia e gametrailers. Sunt convins sa il cumpar, insa nu acum, astept un price drop si il iau atunci.
E foarte dubios ca si pe PS4 exista acele framedrops. Ma asteptam sa fie doar pe Xbox. Cu cat joci mai mult, cu atat dai mai des peste ele. Si din pacate, sunt cam la orice cursa...
Need for Speed Review - IGN
Review: Need for Speed
Need for Speed Review - GameSpot
Lasa ca-i fac reboot la anul.
Cam 6.5 e si nota mea personala, din cele app 8h jucate pana acum in versiunea finala (prin EA Access) si peste 10h jucate in beta.
IGN doar 6.5 ? ce , au vrut sa faca economie anul asta sa numai plateasca reviewurile ? :))
---------- Post added 03-11-2015 at 19:45 ----------
Credeam ca o sa aiba aceelasi efect ca Syndicate ( fun in primele orele dupa stale as f... ) dar nu , jocul asta chiar creeaza depedenta mai ales daca sunteti fani ale jocurilor vechi. Oh , mai este si Magnus Walker in joc ( o legenda pentru cunoscatori ) + tone de porsche , sunt in paradis :evil:
Also pe PS4 nu vad fps drop sau pop in , cred ca problemele astea sunt doar pe xbone.
Nu cred ca este pentru oricine jocul asta totusi , just my 2 cents.
https://www.youtube.com/watch?v=cRGTCmp9RDU
Detii deja jocul pe PS4?
Sa fiu on tipic: e adevarat ca poti face orice masina sa fie la fel? Cum ar fi o Honda upgradata la maxim sa fie la fel ca un Lamborghini upgradat la maxim, zic ca la ambele masini le poti pune 1000hp. Sper sa fi inteles eu gresit dintr-un video, din moment ce poti pune oricarei masini 1000hp, ce rost mai are sa muncesti pentru alta mai buna? Am vazut pe youtube o Supra cu 1000hp, mi se pare aiurea...
Uhm yeah , chestia asta cu "scalingul" e cam in toate jocurile de racing moderne ( da , inclusiv Forza Horzion ).
Bani de masini faci oricum destul de usor ( mi-am luat 911 carrera S in primele doua ore de joc ) dar magia sta in a regla masina , a ii face upgradeuri dupa placul tau , a schimba sunetul motorului , a o umple abtipilduri , sa pui ditai spoilerul cuz reasons.
Ferrari , lambo si ce exotice mai sunt nu au ce cauta in jocul asta dar trebuie sa ii multumeasca si pe copii de 12 ani care nu stiu altceva ( de acolo vin banii grei pana la urma ).
Oricum nici nu te obliga sa iti iei cea mai scumpa masina , poti termina jocul si cu prima masina modificata la maxim.
P.S : Si in realitate cu mult drag si atentie ( si bani multi ) poti face o supra de 1000 hp + sau chiar si o honda v tec powaa :evil:
https://www.youtube.com/watch?v=N0sywwEYZPs
Pai asta e si ideea. In NFS Underground 1, daca luai Mazda Miata la inceput si faceai toate upgrade-urile, era impreuna cu Skyline (R34 era?) cea mai rapida masina din joc. Iar Miata o puteai alege chiar la inceputul jocului drept prima masina. Nu pentru toti are farmec treaba asta, dar pentru unii e la fix.
Eu asta si vreau...sa dau fum la swaggeri cu Lambo, cu un Golf sau o Supra :))
Cu Golful sigur o sa scoti fum :))
F***ing can't wait 8-} Pacat ca nu prea am avut timp cu Beta-ul dar ma obsedau baltile de pe sosea, cat de bine aratau. Sa nu mai zic de controlul masinilor fix cum trebuie, nu ca in Driveclub unde nu poti sa te atingi de acceleratie :D
Oh yes , dupa ce stai o ora si te chinui prin meniurile alea de "tunning" si la sfarsit iese totul perfect...
https://youtu.be/MJcTlgXjlDE
Nu am testat jocul, dar momentan nu-mi place ca poti pune oricarei masini 1000hp si nu-mi place ca parca nu se simte masina asa rapida, tu mergi cu 250km/h si se simte de 150. Noroc de sunet, dar daca ai juca pe mut...
Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk
Mda...nu stiu. Nu mi se pare atat de complicat sa tunezi o masina sau controlul ei. Odata ce ai nimerit la una, la toate e la fel. Daca vrei Drift, mergi pe mai in stanga (si cam asa se joaca un joc NFS) iar daca nu, e simplu. Iar odata ce ai facut asta, toate masinile se controleaza identic, poate sunt unele mici exceptii.
Cat de modificat ca putere, doar upgradezi ce poti/ai disponibil cu banii pe care-i ai. Bani pe care-i faci mult prea usor.
Iar tunning-ul exterior e prea limitat.
Cat de faza cu 1000hp pe orice masina, mi se pare penibil. Am bagat o gramada de bani intr-un Mustang 2015 ca sa ma ia un Golf 1 in cursa.
@Trefla, ti-a instalat cumva vreun update pe PS4 ? Altfel mi-e fff greu sa cred ca nu ai avut nicio scadere de fps, din moment ce si baietii din review-uri au zis de asta. Iar pe Xbox deja e super deranjant. Nu exista cursa in care sa nu patesti de 3-5 ori.
Si incepe sa ma dispere rau de tot faptul ca nu poti sa dai retry la o cursa, daca o pierzi. Trebuie sa stai sa o cauti pe harta, ca dispare iconita initiala (mai ales daca e misiune) si sa merg/te teleportezi pana acolo pentru a o reincepe.
Dunno , zice 1.01 ( US ) , sti foarte bine ca nu sunt fanboy playstation dar jocul chiar se misca impecabil si arata foarte ok.
Si loading times mi se pare destul de maricele dar nu iesit din comun.
E ceva normal intr-un joc cu masini. Iti pot da 100 de exemple din Driveclub. Cat despre NFS, asa a fost mereu. Ultimul jucat de mine a fost The Run unde aveam Agera R sau One77 (nu mai tin minte), cu 300 km/h si trece pe langa mine un M3 E30 SE care are 238HP.
Cam asa ceva + adjustable hand brake + diferential modificat.
Nu trebuie sa te complici cu lucrurile astea neaparat ( ai sliderul ala drift si grip ) dar daca vrei perfectiune tre sa fi putin dispus sa te uiti prin meniurile alea :P
De exemplu stock zici ca era tir si daca dadeai tot sliderul ala spre Drift incepea masina sa alunece singura de nebuna in linie dreapta.