Ce facem dacă pică iar rețeaua Sony o lună de zile? 😊
Printable View
Ne alegem cu jocuri gratis :evil:
Sau trei zile de ps+ :))
Alweys online este o chestie si pt antipiraterie... asa le va fi mai greu la pirati sa crakuiasca jocul.
Pai si daca ei or sa inchida serverele la 2-3 ani dupa lansare...n-o sa mai pot sa ma joc, nu?
Exact ;)
Ceea ce inseamna ca nici n-o sa pot sa-l vand...ce porcarie.
N-o sa inchida nimeni serverele la 2-3 ani de la lansare. Poate doar sa vanda pana in 100k unitati. Nu inteleg de ce se panicheaza lumea. Nu va place lucru asta, nu-l cumparati. E atat de simplu.
Asta cu "inchisu' serverelor" impacteaza jocurile cu componenta MP, caz in care nu conteaza daca ai jocul digital sau fizic pe disc. Pentru jocurile SP vorbim doar de prezenta lor in markeplace (Xbox/PS/Steam/etc.) ceea ce nu implica acelasi efort din partea proprietarului platformei. Sunt atatea jocuri care sunt de ani buni in marketplace si nu au vandut 100k unitati.
Parerea mea este ca e o falsa problema.
Adevarata problema este a preturilor practicate pt continutul digital, si care sunt stabilite in asa fel incat sa protejeze canalul retail.
Ah bun... always online... deci daca va fi ca NFS Rivals, eu zic PASS de-acum. Sa fie sanatosi!
P.S. Poate-l cumpar la mana a patra, la 20 RON or so.
Cred ca mai mult se îndreaptă spre NFS: World
Parca vad deja store-ul plin de DLC :-& .
:D:D:D
Un teaser ceva mai lung:
https://www.youtube.com/watch?v=ybZ5nchDm6o
Ceva informatii noi:
-In primul rand nu este nici o continuare a seriei Underground si nici un remake al lui NFS Most Wanted. Noul titlu se va numi simplu, Need For Speed. Si va aduce curse de noapte intr-un oras plin de politie cu masini readuse la viata din titlurile anterioare.
Cursele vor avea loc doar noaptea, va exista tuning intr-un final, insa din ce stiu eu nu va fi atat de puternic precum cel din U2. Dar vei putea tuna masina cu jenti, body kit-uri si alte lucruri de acest gen. Controlul va fi asa cum am vazut si la titlurile anterioare, deci nimic de genul arcade.
Grafica nu va fi spectaculoasa ci mai degraba va fi la fel cum am vazut si la actualele titluri. Vei putea sa te joci online cu prietenii tai si s-ar putea (inca nu stim sigur daca este oficial sau nu) ca acest joc sa nu aibe poveste ci sa fie doar online.
Sursa:Arenait
Sunt putin dezamagit de cum a evoluat NFS in ultima perioada,uitand ce inseamna inovatia.Sper sa ma surprinda placut noul NFS pentru ca Rivals nu a facut-o.
Teaser-ul a aparut aproape acum o luna, e pus si pe prima pagina. Iar persoana de pe ArenaIT care a scris randurile de mai sus ori e oligofrena, ori are boala pe NFS sau EA. In cazul ca va citi pe aici, pluralul cuvantului "janta" este "jante" si nu "jenti" cum a scris el. Si informatiile despre controlul masinilor, grafica si tuning sunt nascocite de mintea lui si nimic mai mult. A, si mi-a placut cand a scris despre controlul masinilor cum ca "nu ar fi nimic de genul arcade" =)))). Da, va fi un control de simulator, cum a fost in toate NFS-urile de pana acum. Si cand te gandesti ca persoanele de genul sunt remunerate pentru ineptiile scrise.
Pai informatia aia e luata de pe ceva blog, ce pretentii sa ai?
Eu treaserul pe care l-am vazut prkma data avea cca 9 secunde.Cat despre joc,sper sa ne lamureasca E3 mai bine
Nu exista teaser de 9 secunde, habar n-am unde ai vazut asta, poate tot pe ceva blog? :)) Uita-te si pe prima pagina ca si cel din primul post are tot 35 secunde are.
Daca are 35 de secunde de 2 ori, are 70 de secunde? :evil:
Camera din trailer e cea "Action" si se poate opri sau schimba din setari. In rest, e exact ce imi doream, un succesor al U2.
https://youtu.be/3nkzmx-UQGU
https://youtu.be/Y5wssYZHVWc