Ahh, doar pe xbox este trial? Eu il cautam in PS Store.
Printable View
Ahh, doar pe xbox este trial? Eu il cautam in PS Store.
Stiti cumva daca o sa fie si in format fizic Unravel?
Asta m-ar interesa si pe mine, dar nu cred ca o sa apara prea curand (sau chiar deloc). Cred ca depinde foarte multe de succesul jocului in digital. Ar fi draguta o editie fizica, poate si cu un Yarny inclus.
Daca nu, imi fac unul singur. :evil:
How to Make Your Own Yarny Guide
pareri, merita 72 lei? Cam cate ore de gameplay are?
Merita toți banii. Tine cam 5-6, poate 8 ore, depinde cat de repede te prinzi de puzzle-uri. Poate si 10 ore dacă vrei sa faci platina.
Editie valabila doar in US acum. Eu am fost mai harnic si mi-am facut unul singur.
L-am terminat si eu, foarte drăguț mesajul pe care ți-l transmite, mi-au pus un pic de apa in ochi. Nu ratați jocul ăsta, mai ales acum când este doar 22 de lei. 10 de la mine, deși a avut momente când a fost greu si am înjurat puțin :))
LE: PS4
Xbox 360? :(
goty 2016 pt mine. hence my avatar! :)
eu nu-s asa bun cu diy dar unul din magazinele Game din oras are un yarny pus pe perete si il vad de fiecare data cand ma duc. de fiecare data intreb daca il vand si de fiecare data primesc acelasi raspuns negativ... :(
awesome game is awesome! sper la little nightmares sa semene macar putin cu unravel.
that moment when you praise a game on a forum and one of the game's developers replies to your post! :D
Attachment 277267
A fost intr-adevar o surpriza placuta a anului 2016. Legat de acel DIY, poate o sa pun o poza-doua ca sa vezi cum a iesit produsul final, dar iti spun ca merita sa te apuci de un astfel de proiect. Dureaza putin si materialele necesare nu sunt scumpe. Este fun sa faci ceva from scratch, ca sa zic asa, mai ales daca iti si place jocul. Plus ca esti mandru de ce a iesit.