-
Intalnire CG
As vrea sa organizez o intalnire cu membrii CG!
Putem sa discutam ce data ar fi ok incat sa vina cat mai multe persoane (fara faze de genul a aparut nu stiu ce sau atunci nu pot).
Doritorii pot aduce si o consola si un joc la care sa stam + organizarea unui mic targ de schimb sau vanzare.
Cu ocazia asta putem socializa si poate facem si o cutiuta pt donatii.
Let the debate begin!
-
Eu sunt prins următoarele 2 week-end-uri. Altfel, în timpul săptămânii sau după sunt liber.
Foarte bună inițiativa, mai ales ca asa nu poate spune nimeni că nu știa. Sper să ne strângem cât mai mulți.
-
-
Intre 11 si 28 septembrie as veni cu placere....:)
-
-
Lasa paunstefan, ca poate asa se mobilizeaza mai bine. Eu trag de ei de ani de zile sa faca meeting-uri si ne-organizate de CG. Trust me, iese mai frumos in grupulete mai mici, intalniri ad-hoc, fara chinuri organizatorice.
Poate e mai bine asa, sa ramana threadul acela pt. "oficial gatherings" si acesta pt. intalniri organizate de consolisti. I don't mind!
P.S. Eu voi putea veni de luna viitoare (sper). Luna asta am toate weekend-urile rupte in 2.
-
Cine vrea sa mearga la targul de vechituri duminica? Facem o 'mica' intalnire.... in Bucuresti.
---------- Post added 15-09-2015 at 08:15 ----------
Suntem 3 deja☺
-
-
Asa, asa.... mobilizati-va baieti!!
Targ de vechituri in valea cascadelor in Bucuresti. Nu stiu sa explic prea bine unde ca sunt de la tara😊
-
Vin si eu, nu cunosc pe nimeni dar sunt sociabil, zic eu :)
O intrebare, ce facem in targ ? Mai bine stabilim o terasa, ceva, nu?
-
Cautam jocuri in targ. Avrm ocazia sa ne cunoastem😊. Bem si o cafea dupa. La ora 8, duminca.
-
N-am mai fost de vreo 2 ani la targul ala, dar atunci mai mult de 4-5 jocuri nu gaseai, si alea in stare destul de proasta.
-
Eu am fost de cateva ori si am gasit cate ceva. Nu asta e important totusi, eu incerc sa conving lumea sa iasa din casa😁
-
Eu am fost cand eram mic (acum 15 ani cred), se gaseau jocuri PC piratate, aduse de la rusi, aveau si cover facut, profi =))
Dar nu ma astept sa gasesc jocuri de consola acolo. Anyway, eu cred ca voi ajunge pe la 10:00. E totusi duminica..
-
Credeti-ma, se gasesc jocuri de console gramada, depinde ce cautati. Eu am cel putin 15 jocuri de NES si SEGA luate de acolo. Ne vedem duminica. Toata lumea e invitata!!!
-
-
ramane stabilit, unde ne vedem si cati o sa fim?
-
Pai dduminica la 8 la targul din Valea Cascadelor. Cred ca vom fi 6, vedem....
-
da-mi un punct de reper ca nu am fost niciodata acolo
-
Nu stiu sa explic. E pe blvd Timisoara, undeva la capat. Vorbeste cu Razu sau Oee, stiu ei.