Cum adica la F.u.t draft? Acolo folosesti alta echipa?
Printable View
Cum adica la F.u.t draft? Acolo folosesti alta echipa?
Da, doar pentru 5 meciuri daca nu ma insel. Ca doar nu ti-l da gratis pe CR7.
La draft nu exista limita de jocuri intrarea e gratis prima data si dupa 15k coins..jucatorii iti cad la intamplare si ai cate 5 pe fiecare post la alegere..inclusiv la rezerva
Adica cu o echipa joci 5 mecuri? Sa inteleg? Chiar daca sunt rezerve sau nu?
5 jucatori nu meciuri
Si cu jucatorii astia joc doar un meci.... ?
F.U.T Draft https://www.easports.com/fifa/ultima...a-16-***-draft .
Nu explici bine. Ai 5 jucatori pe fiecare post din care ai voie sa alegi doar unul. Din 55 jucatori alegi 11 pentru titulari.
---------- Post added 20-09-2015 at 14:17 ----------
Nu merge linkul care contine cuvantul magic.
Deci treaba sta in felul urmator cu F.U.T Draft-ul. Daca ai jucat Demo-ul ai vazut despre ce e vorba, in varianta full este cam acelasi lucru.
1. Ca sa poti sa intrii in in acest mod nou adaugat in UltimateTeam, trebuie sa platesti 15k. ( prima data este gratis )
2. O data ce ai intrat, atunci cand iti faci echipa, pot sa iti pice si jucatori IF din saptamana respectiva.
3. Dupa ce ai terminat echipa te bagi sa joci si trebuie sa bati 4 meciuri consecutive sa iei premiul cel mare. Daca bati doar 1 sau 2 meciuri tot o sa castigi ceva, deci nu ramai cu banii dati. ( nu stiu nici eu care sunt exact premiile dar din ce am auzit constau in pack-uri )
Sper ca ai inteles.
Banii de intrare ii scoti mereu?
bata-l vina de joc ca inca nu ma pricep deloc :)) greu cu pasele
---------- Post added 21-09-2015 at 15:24 ----------
apropo, ceva interesant la UT Draft? mie din 3 pachete nimic...
cei cu early access si xbox, ce premii se dau pe draft?
In mare parte se dau pachete dar poți câștiga si coins .
eu am jucat un offline si mi-a dat un pachet de all rare mixt, iar la online am avut parte de ratarile lui Ronaldo si am iesit in primul tur, si am primit 3 pachete gold
Deja a apărut full pe xbone ?
pt cei cu EA access - 10 ore
Am jucat si eu pe offline, am castigat 3 din 4 meciuri pe professional si am primit doua pachete premium gold(7,5k) si un jumbo premium gold(15k). Din astea 3 pachete m-am ales cu Rakitskyi IF si cu Pogba.
Se pot vinde?