Clyne mi se pare cel mai bun RB din Anglia,are si viteza si forta. L-am avut si pe Courtois si l-am vandut dupa cateva meciuri(nu isi merita banii). Cech mi se pare un portar foarte bun raport calitate-pret.
Printable View
Eu am De Gea..dar mi a luat niste goluri..f usoare
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
De Gea e uneori un portar al extremelor. Mi-a luat gol de la amatori de am ramas mut dar scoate si niste goluri ca si facute. Una peste alta zic ca merita, e bun unii ar zice cel mai bun din PL.
Pai e in top portari in fifa 16 facut de youtuberi pe locul 2...intradevar mi a si scos unele..dar intr un meci m a distrus au trecut toate prin el
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
chiar nu mai are nimeni blocat contul pe PS3 cand au luato razna preturile ???
se pot face schimburi intre prieteni de jucatori? daca vreau sa ii trimit unui prieten un jucator, se poate?
Nu , doar contra cost .
Blame Canada, vorba cantecului :)
joaca cineva pe xbox ultimate team friendlies?
ok, te adaug in lista
Salut, de 3 zile m-am alaturat si eu clubului ***, si as vrea sa stiu la inceput ce pack-uri merita sa imi cumpar? Sa dau coins pe gold pack-ul de 5k sau mai bine pe cel de 7.5k? Si daca ati mai avea cateva ponturi v-as fi recunoscator, e prima mea excursie in lumea *** si pana acuma imi place. Momentan am bagat cateva turnee de single player pentru pachete si extra coins.
Sal... nu se merita sa tragi pack-uri .... foarte greu iti pica jucatori sa.ti scoti investitia...
pai si atunci cum fac rost de jucatori? La transferuri sunt preturi cam piperate (dupa parerea mea).
Voi ce ati primit in Gift-ul de Craciun ? Eu un pack Silver :-S
Ieri gold iar astazi bronze .:))
Baieti, sugestii pentru o echipa de 60k din Premier League ? Sau Bundesliga ? Sau Primera ? :D
Ligue 1, eu am pe Franta si pot lega pe Benzema si Grizman in attack.