-
m-am uitat la trailerul asta si am constatat inca o data cum cei de la Ubisoft, au o problema cu originalitatea. Au ajuns de la a lua elemente de gameplay pana la a copia scene din cut-scene-uri intr-un joc "nou".
iar timpa dezbracata pictata
iar esti impins de pe o margine in apa
si alte balarii
-
Farcry 3=FarCry4=Farcry Primal.
Aceeasi ciorba reiancalzita de n ori
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=gw6ESuGg78E
e super tare baiatu asta. recomand si restul de videouri de la el
-
Vorbeste prea repede , te ameteste.. parca zici ca vrea sa te pacaleasca la o licitatie.
-
apasa pe butonul de CC, o sa ai subtitrare daca nu intelegi asa bine engleza
-
-
La cum au manat din contentul division pe ps4 ma cam bate gandul sa ma aput de far cry pana mai trece vremea :) (asta dupa ce termin cu fallout 4)
-
Trophy List: Far Cry Primal Trophies - PSNProfiles.com
Din 7 jucatori care detin deja jocul, 3 l-au platinat. Sa fie oare atat de scurt?
-
Am doi prieteni în lista care se joacă de ieri, doar cu o singură persoană am vorbit, cică e un joc ok. Nu l-am întrebat alte detalii pentru ca nu mă interesează :)
-
Cei de la Ubi au spus ca jocul cel putin este la fel de mare ca si FC4
-
-
Mie mi-a placut mai mult Blood Dragon decat Far Cry 3 .
Poate Primal va fi mai bun ca Farcry 4.
-
-
Primal e ca si cum ar fi un fel de DLC ;)
-
Un DLC foarte scump care o sa aibe alte DLC-uri pentru ca ubisoft stie ca va plac dlc-urile.
-
Pai la fel se spunea si despre 4, ca era un DLC pt 3. Daca ar scoate cate un DLC la fiecare joc, an de an, n-ar mai iesi nici FIFA, nici COD/Battlefield samd. Basically, am avea un singur joc nou la 5 ani.
Sper totusi ca Ubi sa pastreze modelul (cel putin pt jocurile online) lui The Crew si la fiecare an sa aduca un DLC + imbunatatire grafica pt fiecare.
-
-
Merge cineva diseara la lansarea din Media Galaxy Orhideea ? Eu sper sa reusesc sa ajung, macar pentru a testa putin jocul. Sper doar sa nu fie plin de "puradei", fiind un joc pentru 18+
-