-
19 Attachment(s)
Kerbal Space Program
Kerbal Space Program e un joc sandbox si simulator spatial care iti pune la dispozitie o serie de piese de racheta si te lasa liber sa construiesti si sa organizezi misiuni dupa propria imaginatie. Jocul e disponibil de ceva timp de PC si urmeaza sa apara la inceputul anului viitor si pe PS4, XO si WiiU.
Il mai joaca cineva de aici sau doreste sa-l cumpere cand se lanseaza pe console ?
https://youtu.be/RkDOOsGg-9I
(Screenshot-urile sunt facute de mine in decursul a cateva zeci de ore de joc)
-
Vai ce veste incredibila! Jocul asta e extraordinar si cu o profunzime tehnica incredibila. E printre putinele jocuri de PC pe care le joc regulat. Abia astept, si full price as plati pentru el pe console :D
-
Sunt curios cum vor mapa toata schema de control pe gamepad (in afara de WiiU, unde touchscreen-ul presupun ca o sa functioneze foarte bine).
Daca ai screenshot-uri din joc, le astept. :)
-
5 Attachment(s)
-
Eu nu l-am mai jucat de cateva luni, la ultima incercare insa am folosit niste coduri pentru unlimited fuel si am facut niste orbite in jurul soarelui sa prind viteza cat mai mare si incercand sa ajung la viteza luminii. Dar n-am reusit. Am lasat si jocul sa mearga vreo ora si nu ajunsesem nici la 10%. Acum ca ai pus pozele astea mi-am amintit si chiar sunt curios daca altii au reusit asa ceva.
-