Pe la 21:00 incepem campania co-op, eu, rasko si inca un prieten. Mai avem un loc liber, daca doreste cineva.
Printable View
Pe la 21:00 incepem campania co-op, eu, rasko si inca un prieten. Mai avem un loc liber, daca doreste cineva.
Spor, eu nu am inca versiunea full.
Machinima riviu:
http://www.youtube.com/watch?v=Xj_W5jaKvxw
Famitsu score: 33/40
Get the game!
@Rasko & ffocus: pe ce platforma il jucati?
Famitsu score: 33/40
Dupa ce au dat scor maxim jocului Bayonetta, no thank you :)
Si de la mine are tot 10. Dar il joc pe Ics-Cutie trei'şaizeci :)
L.E.: incep sa cred, cu toata seriozitatea, ca IGN, Gamespot si Gametrailers pur si simplu au avut alta versiune pentru review, iar Capcom si-au dat singuri in cap. Pur si simplu vorbesc despre un alt joc. E adevarat ca A.I.-ul e lipsit de geniu, dar in niciun caz nu stau degeaba, ba chiar imi si doboara inamici mai mari in timp ce pe mine ma fura peisajul (ma uit la personaje, miros florile :P)
Cand mai intrati?...eu am ajuns la E5-1.
Daca mai aveti nevoie de un Sniper....data si ora, ca sa-mi lustruiesc luneta.
>:)
Ok...repetam de la 3-1.;)
Ma omoraaaati.... m-au sunat azi de la gameshop.ro sa confirm precomanda data acum ceva timp, am rugat sa anuleze. Acum am dat iar comanda de joc. Sa va manance akridu daca nu se merita! :))
Lasa Diesel nu mai dispera, jocul e super fun, mie chiar mi-a placut, unul din putinele shootere, alaturi de Uncharted 2, care mi-au placut.
-"Unde e?! Unde eeeee???!!"
-"Stangaaa! Stai ca a intrat....nu, apare in dreaptaaaa!!"
-"Apar din toate partile!! Du-te jos si incarca!!!"
-"Vin pe tren, din stangaaaa!! Omoara-i!!!"
-"Reseteaza tunul, maaaaaaaaaaaaaaaa!! Ce tot faci???!!!"
-"Gata! Trage, trageee acum!!!"
-"F#ck, vineeeeeee!!!"
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!
-"......"
-"Unde sunteti ma?!"
-"...m-or troznit....or explodat cazanele astea p'aici..."
-"......"
Nu imi aduc aminte ultima data cand am ras atat. Nu mai puteam juca la un moment dat deoarece ochii imi erau plini de lacrimi.......... :please:
maine ajunge si la mine jocul. O sa am de tras mult si bine in singleplayer ca sa pot spera la ceva co-op cu voi :D
...in seara asta trebuie sa "incalzim ghiuleaua" pana la rosu. %-(
Distrati-va uritilor, rasko nu te prin eu la cotitura...