Jocul e ok, nu are asa multe probleme ca si bf4 la lansare. Cumpără-l liniștit, nu are rost sa mai aștepți.
Printable View
Jocul e ok, nu are asa multe probleme ca si bf4 la lansare. Cumpără-l liniștit, nu are rost sa mai aștepți.
Da, jocul pe partea de online este foarte ok.
Povestile din single player sunt interesante insa ca si gameplay sp-ul imi da impresia ca este facut sa te antreneze pt. online.
Bugurile mi se par minore.
Care e povestea cu patch-ul 1.04, de care se plange toata lumea, ca anuleaza toate optimizarile pentru PS4 Pro din multiplayer? S-au atins si de single player? Toata lumea se plange odata cu patch-ul 1.04 de grafica mai slaba si framerate mai mic, fata de patch 1.02, pe PS4 Pro.
Astia sunt dementi sau efectiv incompetenti? Au facut asta intentionat astfel incat posesorii de Pro sa ruleze la acelasi framerate ca posesorii de PS4 vanilla? Sau efectiv sunt incompetenti si isi bat joc de posesorii de Pro?
Pai am luat PS4 Pro si ce fac cu el? Ma joc ca pe PS4? Pentru asta nu imi trebuie Pro... DICE si EA tac nu spun nimic, sub ce dracu de NDA sunt incat nu poate sa spuna nimic? Ar trebui sa nu le mai cumpere nimeni jocul de rahat si sa ramana sub NDA pe veci.
Au bagat customizarea personajului(armelor) direct in meniu. Dar pentru vehicule NU. Alea ce au???? Polueaza ????
Este foarte ok jocul si acum , nu sunt probleme in privinta gameplay-ului , ce s-a modificat pe partea de PRO si am sesizat eu ar fi gama de brightness ,cumva s-a dus intr-un contrast mai negru mai accentuat (chiar si soarele este mai palid) ,iar pe unele harti iti da impresia de imagine curata si imaginea de ansamblu arata cumva a "nou", insa in acelasi timp daca unul sta intr-un colt intr-o camera .. nu-l vezi.
Eu nu detin Pro si nici nu am testat. Dar mi se pare foarte bine faptul ca nu poti distinge asa usor un soldat de mediul inconjurator, nu un dezavantaj. Iti da posibilitatea unor tehnici noi de abordare. Ma enerveaza cand, in unele jocuri, soldatii sau masinile (care au foarte multe poligoane) arata ca nuca in perete intr-un mediu inconjurator foarte slab realizat si sar in ochi imediat.
Deci inteleg ca la grafica nu au umblat. Framerate-ul in multiplayer e castrat asa cum se plang baietii pe forumuri? Care e porcaria asta cu NDA si cat tine, stie careva? Ca mi teama ca o sa inceapa sa returneze oamenii Pro-urile...
Din pacate in lumea reala porcaria asta cu facem sa fie egal pentru toata lumea NU o sa functioneze, pentru ca nu are cum. Care si-au permis au luat Pro (mai scump) pentru rezolutie mai mare si framerate mai bun. Daca SONY nu o sa le satisfaca cerintele, n-o sa mai cumpere nimeni Pro si vor ramane cu ele pe raft. Nu poti sa ceri bani mai multi pentru un produs care e mai puternic doar pe hartie si in practica se misca ca cel inferior lui care e si sensibil mai ieftin.
Linistitivaumpic! Jocul se misca in continuare MULT mai bine decat pe PS4 vanilla, insa nu atat de fluid cum era inainte de patchul 1.04. Mici hick-ups in multiplayer pe unele harti, insa DICE au anuntat pe twiter ca sunt constienti de sesizarile userilor de PRO si verifica ce probleme au aparut in urma patchului. Trebuie sa aveti in vedere ca au adus sute(sper sa nu exagerez, dar lista e imensa) de mici modificari si probabil s-au strecurat niscaiva buguri.
Sa inteleg ca nu este un sabotaj marsaj pentru a castra versiunea care ruleaza pe PS4 Pro... ci doar un bug in patch...
Sabotaje marsave si castrari! De nepretuit treaba asta.
puse la cale de Microsoft :) in curând îl pomenește cineva și pe Basescu
m-am apucat de campanie, e frumoasa si pt prima data , grafica din filmulete este cu mult sub grafica din gameplay ca si claritate si detalii :)
Salut colegii , am luat si eu joculetu , acum astept sa isi faca update . Sper sa ne vedem si online , mai ales cu poyut , am jucat si bf4 online impreuna.
Done and done http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...dd683814fa.jpg
Skinutile pe care le deblochezi in campanie
www.twitch.tv/wickedyro - un pic de pilotaj pe Hardcore
Daca pe durata battlefest- ului faceti 25kill-uri cu 1911(pistol) in Battlefield 4 veti avea ocazi sa deblocati un skin pt aceelasi pistol in Bf1(redeem din battlelog)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c504f56533.jpg
ce ***** se intampla aici? :)))
https://www.youtube.com/watch?v=NNGE...ature=youtu.be
---------- Post added 18-11-2016 at 15:07 ----------
Cum faci sa dai zoom-ul acela cu luneta/telescop? Nu prea pilotez, si nu stiam ca se poate face treaba aia.
Este o zona unde a picat zepelinul si d-asta considera zona aia ca si cum ar fi kill in action.. am patit sa imi dea respawn intr-o zona d-aia de 2 ori consecutiv si practic sa mor din prima.. n-am mai avut curaj sa incerc si a 3-a oara..
In first person apesi pe butonul de ADS pentru a folosi zoomul pe avion.