-
1 Attachment(s)
Shadow Warrior 2
Shadow warrior se intoarce, remake-ul a fost unul din jocurile mele preferate pe PS4.
https://www.youtube.com/watch?v=PIikukPw9f4
"Battle alongside allies online in four-player co-op or go it alone in spectacular procedurally-generated landscapes to complete daring missions and collect powerful new weapons, armor, and arcane relics of legend."
Si the official wang, i mean site: Coming to PC and Console | SHADOW WARRIOR 2
-
Abia astept, o nebunie de joc. S-ar putea sa fie si mai bun decat Doom-ul ce urmeaza.
-
-
ce fain arata. oare va avea si split screen?
-
-
Reminder: s-a lansat pe console, l-am cumparat aseara si este o nebunie totala. Recomand 100%!! 40 usd pe PSN US. Worth every penny.
-
cum e cu inamicii, chiar sunt asa bullet spunges?
ceva de editie fizica ai auzit?
-
Nu mi se par bullet sponges aproape deloc, cei care ti-ar da aceasta impresie sunt bossi sau mini-bossi pe care ii gasesti explorand. Din cei intalniti de mine pana acum, cateva quick sword slashes si vreo 2 gloante de revolver ajung. Probabil situatie se schimba pe dificultatea maxima, o voi incerca dupa un prim playthrough.
Nu stiu nimic de editia fizica, m-am grabit sa-l cumpar de indata ce am aflat de lansare, il astept de anul trecut. Eu zic ca orice gamer care se respecta trebuie sa il incerce.
-
L-am luat si eu aseara,este foarte bun jocul!il joaca cineva pe xbox one ptr co-op?