Recomand celor ce le-au placut lungmetrajul Fargo,seriaul cu acelasi nume.Desi am vazut doar primele 4 episoade pot spune ca e un ''true succesor'' capodoperei regizata de fratii Coen.
Recomand celor ce le-au placut lungmetrajul Fargo,seriaul cu acelasi nume.Desi am vazut doar primele 4 episoade pot spune ca e un ''true succesor'' capodoperei regizata de fratii Coen.
Va reamintesc de un serial... pentru cei care sunt fani Supernatural... recomand si Grimm. Prima serie (in special primele episoade) a avut issues (se vede ca nu au avut buget), insa "it grows on you". Devine din ce in ce mai bun. Tocmai s-a terminat seria a treia, so give it a try!
Vreau sa ma apuc de Hannibal ... pareri?
Ceva frumos ! Fargo (TV Series 2014– ) - IMDb
Pfoai, cat de sadic este Hannibal, seria a doua... Nu credeam ca vor reusi sa se intreaca in efectele primei seriei, dar m-am inselat. Si inca n-am ajuns decat pe la jumatate :evil:
Mie sezonul 2 mi s-a părut mult mai slab ca primul.
Am inceput sa ma uit la House of Cards. E foarte tare, recomand.
Nu am vazut noua serie insa mie mi-a placut originalul http://www.tv.com/m/shows/house-of-cards/
Recomand Peaky BlindersQuote:
A gangster family epic set in 1919 Birmingham, England and centered on a gang who sew razor blades in the peaks of their caps, and their fierce boss Tommy Shelby, who means to move up in the world
Recomand The 100. Am terminat si eu seria. Initial mi s-a parut cam siropos (pentru un S.F.) si mi-era sa nu fie "just another teenage movie". N-a fost, ceea ce e de bine (mai ales pe lipsa asta de S.F.-uri). Daca incepuse ca un serial de nota 5-6, spre sfarsit primeste 9 cu felicitari. De-abia astept seria 2.
http://youtu.be/DM_2LwEtgkg
Exact aceeasi parere am avut-o si eu dupa ce am vazut trailer si am citit despre el.Acu' daca zici tu ca e interesant chiar o sa ma uit ca tot e pauzaQuote:
si mi-era sa nu fie "just another teenage movie"
la serialele pe care le urmaresc
PS: pentru cei interesati de mafie recomand asta
Am terminat sezonul 2 din Bates Motel, superb serial. Recomand!
Arrow anyone?
Sunf fan Justice League. Mi-a plăcut Smallville și mi-ar fi plăcut dacă ar fi fost legată oarecum povestea cu Arrow.
Anyways mai am 5 episoade și ajung cu el la zi. Ce îmi mai recomandați? Prefer ceva apărut în ultimii 2-3 ani. Din cele mai vechi am ales(am vreo 30 de seriale urmărite sau în curs)
Recomand Fargo, e doar un sezon mi se pare, adica e mai mult o mini-serie decat un serial, dar e foarte bine facut. Plus actorii mari :D
Eu iți recomand True Detective. Unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut! Plus ca joaca Matthew McConaughey care este actorul meu preferat :)
Lumea lauda True Detective, cred ca ma apuc si eu de el, merita? Întreb pt ca am încredere mai mare în părerea colegilor :)
LE lol cred ca am postat in același timp ^^^
haha! Uita-te mai sus :))
Mai e lume care n-a vazut True Detective?! :))
Merita cu varf si-ndesat.
da. cred că ăsta va fi următorul. e prea lăudat şi are notă mare pe imdb :)) e mic. în 2 zile e gata.
de grimm ce părere aveţi? sau altceva în genul supernatural.
de seria nouă heroes se mai aude ceva?