unde pot viziona si eu sezonul 6
Printable View
unde pot viziona si eu sezonul 6
Au dat drumu iar la serial...si a fost epic :))
Dean & Castiel au fost penali rau in episodu asta.
Deci cum s-a terminat! Nu mai am răbdare p�nă apare sezonul următor! :-SS
wildspirit: merci ca mi-ai stricat filmul. Bafta pe alte forumuri... pana inveti ce inseamna un spoiler...
Epic finalul ! :tooth:
Desi mi-a stricat wildspirit seria dezvaluind finalul... pot sa zic ca Supernatural ramane unul din serialele favorite. Superb realizat... si nu stiu cum Dzeu fac (sau Lucifer if you like), dar chiar si dupa o a sasea serie, desi merge cam pe aceeasi linie... nu reuseste sa ma plictiseasca. Nota 9.5 din partea mea. De-abia astept seria urmatoare. Sam & Dean rocks :D
Lamuriti'ma si pe mine va rog... Mai urmeaza un sezon? :| sau un lung metraj in care se pune totul cap la cap?
Sigur va mai urma un sezon... in Septembrie 2011.
Sper doar sa nu mai adopte aceeasi strategie de marketing ca in ultimile doua sezoane: plictisitor pana la jumatate, a doua jumatate incepe cu un episod care te face sa vrei sa vezi imediat si restul, apoi o pauza de o luna. De sezonul 6 am zis ca va deveni telenovela, dar mi s'a demostrat contrariul. Acum chiar ma abtin sa'mi dau cu parerea pt sezonul 7 la cat de epic a fost finalul.
De aia e mai simplu sa-l vezi pe tot dupa ce se termina. :D
Eu am luat decizia asta acum ceva anisori, si asa fac cu toate serialele. Astept sa se termine si dupa aceea fac un mic maraton cu toata seria. Nu de altceva, dar nu au fost putine cazurile in care dupa vacante sau pauze de mai mult de 6 luni, au schimbat de la actori pana la firul scenariului, de aveai impresia ca te uiti la cu totul altceva. Nu mai zic de cele care ajung sa fie cancelled... si urasc ideea ca am vazut 15-20 de episoade si am ramas cu ochii in soare.
Singurul downside la metoda asta, este ca trebuie sa te feresti ca dracul de tamaie (ca tot e la subiect) de spoilere... Ah, si faptul ca daca e un serial bestial, cum e Supernatural, s-ar putea sa faci cateva nopti albe si sa ramai fara viata sociala... :evil:
oricum acum ca e vacanta... poti face maraton pana la sezonul 7 (care nu a aparut inca...) ai timp pana in septembrie sa te uiti la cred ca toate sezoanele...
Sam & Dean asa cum nu i-ati vazut prea des:
http://youtu.be/ibcrdXeSvlQ
Ati vazut 7x05 ? :))
:))