Apropos de Charlie Sheen... uitati-va aici sa va prapaditi de ras: Roast of Charlie Sheen Best of - Roast of Charlie Sheen - Season 1- Ep. 1 - Full Episode | Comedy Central
Printable View
Apropos de Charlie Sheen... uitati-va aici sa va prapaditi de ras: Roast of Charlie Sheen Best of - Roast of Charlie Sheen - Season 1- Ep. 1 - Full Episode | Comedy Central
De gustibus non est disputandum... gusturile nu se discuta :P
Si mie mi-a placut foarte mult. Oameni deschisi la minte cu glume geniale. Tot respectul pentru toti =D>, inclusiv pentru Charlie, care se vede clar ca regreta faptul ca nu mai joaca in serial :P
Erau vreo 2-3 staruri destul de cunoscute pe-acolo cum sa nu le stii? Nici macar pe Steve-O? :)))
Meh. Roast-ul mi-a lasat un gust de prea regizat. A fost ok, dar nu am inteles de ce au fost invitati unii. Parca tipul blond a zis 90% din glume despre invitati si apoi una sau doua scurte despre Charlie...
"Blestemul lui Charlie Sheen" bai cat le place astora sa exagereze... auzi blestem :))
Da! Blestemat cu sangele curvelor de cele mai periculoase vrajitoare de etnie. Presa asta...
Da ca si cum n-ar fi observat nimeni in timpul filmarii.sau n-ar fi putut sa cenzureze dupa.
Se mai uita cineva? Mie mi se pare destul de penibil, numai sex jokes iar Jake nu mai apare deloc.
E vorba de gusturi. Mie mi se pare mai bun ca oricand :evil: Cel putin ultimile 2-3 episioade sunt foarte tarei. Cred ca de cand au scos-o pe Chelsea (sau cum o chema pe englezoaica) si-au mai revenit. Jake nu o sa mai apara prea curand. Are "interzis" 6 episoade.
Pai a facut treaba aia in care injura tot serialul sau ceva. El era jumatatea din doi barbati. Foarte aiurea ca l-au scos. Ar trebui sa schimbe numele serialului.
Inca nu l-au scos de tot, doar pt 6 episoade. Ala nu mai poate din cauza religiei, dar are un contract semnat si ar trebui sa-l respecte.
Nu mai e la fel de funny ca inainte, dar glumele inca sunt acolo... inca nu m-a oprit din a ma uita la el.
se mai uita cineva?. ultimele 5-6 episoade mi s-au parut foarte misto.
Eu il urmaresc saptamanal. Mie chiar imi place cu Waldon :D
Walden* :D