am un Samsung DVD-HD870 si as vrea sa stiu la ce viteza trebuie scris filmul de pe calculator ca sa ma pot uita pe dvd player la el?:) multumesc anticipat
Printable View
am un Samsung DVD-HD870 si as vrea sa stiu la ce viteza trebuie scris filmul de pe calculator ca sa ma pot uita pe dvd player la el?:) multumesc anticipat
Eu am scris cu cat mi-a tinut dvdrw. Si mi-au mers discruile pe toate playerele din casa.
Probabil ca te referi la vre-un film de-al tau, filmat de tine :evil:
Caz in care, iti recomand sa tragi pe DVD-R (pe DVD+R sunt ceva mici incompatibilitati) si iti recomand la o viteza de 2-4 ori mai mica. Daca ai un writer 16x iti recomand sa tragi la 8x. In functie si de media. Daca sunt blankuri de 2x, normal ca nu e recomandat sa la tragi la mai mult decat sunt concepute. Bafta !
modelul e nou asa ca nu ai probleme nici cu DVD+R. daca e de calitate (verbatim), poti sa tragi si la 12X lejer.
Nu te supara... dar de unde stii ce model de dvd pe care se uita la filme are ? Nu de alta, dar nu a specificat decat ce writer are... iar modelele de camera sunt 100% compatibile cu DVD-R (de fapt motivul ar fi ca DVD-R este mai apropiat de standardul DVD decat DVD+R). Cele mai noi nu au probleme de genul acesta (hell yeah, acum gasesti si player care citeste SACD + DVD + DVDRW +/- + CD + CDRW + SVCD + MP3 + JPG + KODAK + HD-DVD + BLURAY, all in one :D
ups, scuze pt confuzie, Samsungul de mai sus este modelul dvd-playerului