Foarte misto!Vezi ca varianta US este DIRECTORS CUT!;))
Inca unul la colectie ;)
:)
awesome goodies! (thanks Imouthes pt recomandari :) - la randul meu iti recomand Baraka)
Attachment 40993 Attachment 40994 Attachment 40995 Attachment 40996 Attachment 40997
sure: amazon.co.uk, Ł24.68
Planet Earth: Complete BBC Series [Blu-ray] [2006]: Amazon.co.uk: David Attenborough: DVD
Don Laurenzio... it's an offer you can't refuse... :naughty:
Cu siguranta il voi lua si eu :) E ceva ce nu ar trebui sa lipseasca din casa nimanui.
Trebuia sa fie si Ice Age langa ele, dar s-a evaporat pe drum..
Blu-Ray Documentary ...
Am o fetita http://www.consolegames.ro/forum/194386-post9.html. Si pentru ea si pentru mine, vizionam impreuna, de exemplu desi nu sunt fan, am vazut "Alba ca zapada" de peste 100-150x (am invatat pana si pozitionarea tacamurilor pe masa :(().
Shrek:D
Update blu ray!ROME are si SUB in RO!;)
Update
Un film foarte bun :)
Ai dreptate,este amuzant,de unde si cu cat l-ai luat ?
Eu le-am pus doar la console... Acum am descoperit thread-ul ăsta.:D
- Reign Over Me - un film ce merită văzut
- Superbad - un film cam tâmpiţel, dar OK. Trebuie văzut Bluray-ul bonus neapărat, în schimb: aşa mai învăţăm una alta despre ce înseamnă munca de actor şi de interacţiunea dintre aceştia. :)
Ambele filme au fost luate de la Carrefour acum câteva săptămâni la incredibilul preţ de 51,9 lei, asta pentru că au greşit ei preţul listat (la casă apărea 64,9, dar din cauză că era listat 51,9 n-au comentat nimic, mi-au dat diferenţa înapoi şi, evident, au scos imediat preţul greşit de la raft lol).
Bravo bughy, imi place ce ei si faptul ca sunt originale in adevaratul sens al cuvantului. Si ca o mica paranteza, novi, tu simti ca ai colectie, cand ai doar discurile (si alea din pre-productie, probabil nu calitate finala)? Inteleg ca-s mai ieftine, dar nu se compara cu the real ****.