Poze, poze dace se poate te rog :D m-ai facut tare curios !
PS : Am avut : Sute de pesti ; un hamster pe care l-a mancat pisica :( si o testoasa care am dat-o .
Acum am 1 motan si 2 pisici pe care le-am castrat, ca prea se inmulteau :D
Printable View
Aveul nu minte.Il stiu de mult de pe net ca era pasionat de "animalutele" mai speciale.
Am avut hamsteri si i-am dat pt ca n-am putut refuza un motanel de cateva saptamani :))
Desi e foarte tare (acuma are vreo 8 ani), as vrea un caine :)
in schimb n-as putea suporta tarantule :) alte animale exotice poate...
Cel mai mult imi plac cainii.Am avut caine si cateva pisici,dar cel mai tare m-am atasat de catel
Cel mai bun prieten al meu, Blacky, 12 ani mi-a adus numai bucurii in viata.Anul asta s-a stins din viata.:(
Am un motan,care pana acum mi-a adus numai bucuri in viata,si mi-a tinut companie cand nu aveam cu cine sa stau,odata a alunecat si s-a lovi cu moaca in usa(era ud pe picioare):)...
Cel mai trist e cand mor:(....
Ehte ca ma laud cu noul membru al familiei 8-}o puiutza de birmaneza de numai 2 luni <:-P
Sa va traiasca pisicutele !
Haha, ce "feroce" se uita la testoasa din lighean :))
Uitati tatal pisici mele :))
Ai laudat-o cu 2 posturi mai sus :P
LE: Cand am postat eu era aceeasi poza ca si mai sus si nu ai mentionat ca era tatal ci iubita ta pisica, oricum, nu conteaza :) Sa-ti traiasca, ambele :)
Foarte dragalase pisicutele Q&yoshimitsu,sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.Ce tare e poza cu aia micuta ce se uita in lighean la testoasa;))
Doamne ce frumoasa poate fi pisica ta, Q! Superba!
creaturiile mele pe care le ador
prietena mea Laura alaturi de pisica mea Mona-Lisa
eu am avut 5 caine dar din pacate acuma am numai 3 dar ma bucur si de ei doua fete si un baiat Pufi , Maia si Leti
arata superb acvariul MonkY =D>