Urmatorul numar. Mara is hot!
Urmatorul numar. Mara is hot!
:yes:
Mama, mama cum sunt astea !
Initial am crezut ca o sa imi ia mult sa le citesc, dar am ajuns sa citesc ca un nebun. Pana incepe vacanta o sa trebuiasca sa imi gasesc alte carti de citit :)).
(Fara Winnetou, care a propos e seria mea facvorita de carti :x )
Mai imi lipsesc doua si am colectia completa. Singurul scriitor "diferit" pe care l-am intalnit pana acum.
Foarte bun Bukowski! Mi-a plăcut mult „Șuncă pe pâine”
Și ca să fiu ontopic!
Attachment 196848
Sa nu ratezi "Femei" ;)
Nr. 5 si nr. 1 (pe care nu am apucat sa-l cumpar la lansare dar l-am comandat ulterior de pe site-ul lor)
Dadadadadadada :X !
:punch:
:)
Scuze de offtopic, dar o sa fiu scurt: Ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care chiar cumpara carti. Pentru a le citi, nu pentru a le folosi ca suport. Dar am si eu o mica intrebare: le cumparati pentru ca nu va place sa cititi pe o tableta/ebook reader si vreti sa simtiti mirosul si feelingul hartiei sau e un alt motiv? Sau motivul e ca nu gasiti cartile dorite pe AppStore/GooglePlay/Amazon?
MonkY, eu am dat de 3-4 autori care imi plac si nu ii aveam in ditamai biblioteca stransa de parintii mei si mi-am inceput o mica colectie personala cu respectivii. Am citit si de pe tablete si am vrut si un e-book la un moment dat. Personal mi se pare mai comod sa citesc de pe o tableta, insa depinde mult de tableta si de programul folosit. Multe nu mi-au placut, in afara de aplicatia Kindle pentru iOS si Android nimic altceva nu mi-a placut. Nici iBooks. Am testat un Kindle, dar prea putin incat sa am o parere completa.
Plus ca, de multe ori cartile in format fizic sunt mai ieftine. Cartile de Bukowski de exemplu, care se gasesc destul de greu, sunt foarte scumpe in format digital, de obicei undeva pe la 15€. Si nu mi se pare justificat pretul cand sunt mai ieftine in "retail". Ma rog, aste e doar un exemplu.
Eu prefer varianta fizică, din mai multe motive... Unul ar fi cel menționat de Monky, altul ar fi că-mi place să văd, uneori, ce cărți am în bibliotecă.
Am și un Kindle pe care-l folosesc destul de des, dar nu atât de mult pe cât mi-aș dori. Motivul? Pentru că editurile, librăriile din România care vând cărți în format electronic pe paginile lor web, nu au ca suport varianta pentru Kindle. Iar să dau banii pe ceva ca apoi să-l convertesc tot eu sau să-l citesc în format pdf pe kindle nu-mi prea convine...
Stiu ca sunt offtopic, dar de cand am plecat din Anglia nu stiu de unde sa-mi mai cumpar graphic novels fara sa comand de pe Amazon sau alte site-uri din afara. Stie cineva alta metoda mai usoara, sau pe cineva care in schimbul unui comision, aduce produse din Anglia?
M-ar interesa Kick-Ass 2, ca tot apare filmul, si nu o gasesc pe la noi :(
Scuze din nou de off-topic, sper ca nu e prea mare deranjul.
Colectii de comics
Poti sa faci un request pe forum pentru orice comic/graphic novel care nu e deja pe site. Produsele le primesti in aproximativ 2 saptamani, prin posta sau curier, plata o faci atunci, nu anticipat. Preturile in opinia mea sunt chiar OK.
Sau poti sa vorbesti cu Robert Dinu:
http://www.consolegames.ro/forum/f41.../index380.html
bookdepository pare absolut genial :D Multumesc mult, incep sa ador forumul asta.
Nr. 6
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...02020871_n.jpg
80 lei , cu 40% reducere de la targul de carte Gaudeamus din Mamaia. Asta ca sa nu zic ca nu am o amintire de la mare :evil: .
Yaaay ! Inca 2 carti si gata. Sunt in super extaz.