1 Attachment(s)
Steaua vs. Fotbal Club Sportiv Bucuresti
Sunt sigur ca sunt multi stelisti pe acest forum si am zis sa discutam si aici un subiect de actualitate. Pentru ca de-a lungul timpului am observat cum presa sportiva romaneasca este usor influentabila ($-)), haideti sa incercam sa nu discutam pe baza articolelor din ProSport, GSP, Fanatik, Digisport, Dolcesport. Din punctul meu de vedere, nimeni din presa noastra cea de toate zilele nu a fost in stare sa prezinte si sa discute obiectiv despre acest subiect.
Avem doua tabere, pe de o parte Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, iar pe de alta parte S.C. Fotbal Club Steaua Bucuresti S.A. (viitoare F.C. Sportiv Bucuresti/F.C. Star Bucuresti/F.C. Sportiv Becali etc.). Foste glorii ale Stelei: Marius Lacatus, Victor Piturca, Tudorel Stoica, Ilie Barbulescu, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Toni Dobos s.a.m.d. (+galeria) sunt de partea Armatei. Ilie Dumitrescu si Helmuth Duckadam sunt de partea echipei lui Becali, unde este si angajat. De ce am mentionat galeria? Indiferent de echipa, galeria reprezinta o masa de suporteri constanta (platitoare de bilet), fie ei 50, 200, 1000, ei sunt acolo meci de meci, spre deosebire de restul suporterilor care sunt influentati de rezultate, vreme, ora/ziua meciului etc.
CSA Steaua (reprezentata in instanta de Florin Talpan) este detinatoarea de drept a marcii, fapt dovedit de instantele de judecata. Din 2003 pana in prezent, societatea comerciala a lui George Becali a folosit abuziv o marca detinuta de altcineva.
De 2 ani de zile, CSA a reactivat sectia de fotbal, avand mai multe grupe de juniori, iar de anul acesta, o echipa de seniori, coordonata de Marius Lacatus.
Acum, trecand peste toate chestiunile juridice (desi si acelea sunt in avantajul CSA-ului), pentru voi ce inseamna Steaua: istorie, Ghencea, galerie, sigla, nume, culori, ori Becali, scandal, valize, blaturi, glorii batjocorite etc.?
Daca poate un moderator sa adauge un poll, eu n-am reusit.