Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 358 of 360 FirstFirst ... 258 308 348 356 357 358 359 360 LastLast
Results 7,141 to 7,160 of 7199

Thread: Fotbal

  1. #7141 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    FCSB l-a luat pe Manea.

    Daca maimutoiul de Dan Petrescu zice ca l-a furat Coltescu, tu il crezi, nu? Cand CFR pierde meciuri, ii fura arbitrii, iar cand CFR castiga meciurile, arbitrii sunt cei mai corecti. Mai baiatule, fugi de aici cu stupizenia ta ca i-a furat arbitrii pe cei de la CFR in meciul cu Astra.


    Iar daca FCSB bate pe Viitorul, automat Hagi a dat meciul, nu? Daca batea Viitorul, meciul era pe bune, nu? Dupa logica ta, FCSB nu poate bate niciodata Viitorul decat prin blat. Esti rupt de realitate.


    Pana sa castige CFR campionatul mai este cale lunga. Nu te umfla in pene asa de repede, ca s-ar putea sa te dai cu capul de pereti.

  2. #7142 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Esti tipic fanul ala gigist cap sec esti ca un puroi, nu are rost sa imi mai pierd vremea cu unul care tot viseaza la campionate, anul asta aveti lupta grea la evitarea retrogradarii oricum.

  3. #7143 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    A tras concluzia marele specialist de pe forum dupa cateva etape. FCSB are bani sa ia jucatori. Celeilalte echipe, mai subtire.

    Mai bine apuca-te de munca serioasa ca sa iti aduci aportul la creșterea economica a acestei tari si nu o mai freca pe forumuri.

  4. #7144 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Chiar daca am pierdut cu Spania, totusi in ultimele 15 minute spaniolii trăgeau de timp, aveau morcovu' in fund.

  5. #7145 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La cat de prost au jucat inclusiv in ultimile 15 minute, poate spaniolii aveau morcovu' in fundul romanilor, pentru ca nici daca lasau poarta goala nu cred ca o nimereau.

  6. #7146 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Cu poarta goala numai Jean Vladoiu si Viorel Moldovan au ratat in meciuri oficiale. Dar nici Marica n-a fost departe.

  7. #7147 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eram ironic pentru cat de prost au jucat. Daca chiar rateaza cu poarta goala, nu cred ca au ce cauta pe vreun teren de fotbal in viata lor, nici macar pe ala din spatele blocului.

  8. #7148 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Totusi am jucat cu Spania, care e spaima tuturor. De exemplu, cina sa ii faca fata lui Navas?

    Totuşi, bravo lui Andone ca a reușit sa ii ia fata lui Ramos la gol.

  9. #7149 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu contest capabilitatile echipei adverse.

    Dar sa ajungi sa gresesti cele mai usoare pase (si au gresit zeci de pase doar in ultimile 15 minute), sau sa incerci sa faci ceva, individual, cand esti atacat de 2 fundasi care sa fim sinceri, nu sunt de "nasul" tau, in loc sa dai drumu la minge, sau multe alte situatii penibile, deja mi se pare ca ne credem mai buni decat suntem de fapt, iar asta este ceva negativ.

    Nu mai zic de lovitura aia libera in care a dat intr-un coechipier. + ca nu inteleg, daca Hagi e stangaci, dar totusi stie si cu dreptu, de ce tot incearca sa bata loviturile libere, mai ales in meciuri de genu asta, cu piciorul "slab"?
    Ok, este ambidextru, dar nu va avea niciodata aceiasi precizie ca la piciorul de baza. Si atunci de ce iroseste sanse doar ca sa se dea in spectacol?

  10. #7150 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Din cate stiu eu, Ianis e dreptaci. Coechipierul respectiv trebuia sa se dea din calea mingii, dar nu a fost pe faza.

  11. #7151 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Cine ar fi crezut ca vom aveam 9 puncte dupa 4 meciuri, sper sa mai facem un miracol pe Olimpico la urmatorul meci.

  12. #7152 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar

  13. #7153 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    CFR CALIFICARE !!!!! 12 puncte (record de puncte) intr-o grupa grea in care nimeni na dadea sanse, nici eu nu credeam la inceput.

  14. #7154 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    UCL si UEL
    Attached Images Attached Images el55rlrxkaa9jl1.jpg el6ke2mxkaed3qp.jpg

  15. #7155 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Foarte greu dar nu imposibil

  16. #7156 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Păreri despre premier League ?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #7157 SP
    Member ymess's Avatar
    Am vazut cateva meciuri cu primele clasate, las cateva impresii personale:
    Liverpool e deja campioana, si chiar in mare stil, au aratat o consistenta incredibila. Klopp a avut sustinere multi ani si au format o echipa omogena, rezutultatele sunt geniale. Au sanse mari sa ajunga in UCL extrem de departe. Cred ca in UCL conteaza mai mult norocul decat in liga interna, mai ales in finala. Chiar daca Atletico nu e in forma, Simeone stie mult cum sa joace la rezultat, dar chiar si asa ma astept sa vedem fotbal bun.
    Manchester City nu mi se pare ca au prestatii mai slabe fata de sezonul trecut, pur si simplu calitatea lui Liverpool a crescut. Cred ca sunt mai inconsistenti pentru ca nu mai au sanse pentru locul 1. Domina fiecare meci si au super multe ocazii, nu mi se pare tragica situatia lor. In schimb au mai avut ghinion, si sa nu mai zic ca in UCL vor juca cu Real Madrid direct din optimi.
    Chelesea cu lotul actual cam atat poate, se bate la locul 4-5, pentru primul sezon al lui Lampard daca se mentine in ritmul asta eu zic ca e nesperat de bine. In UCL s-au calificat cu mari emotii si greseli de arbitraj. Nu a fost o grupa usoara cu Ajax si Valencia dar nici nu au avut granzi. Dar repet, cu situatia actuala e un mare mare plus pentru Lampard. Bayern ma gandesc totusi ca nu va avea probleme.
    Favorita mea Arsenal nu mai are nicio speranta la cupe europene. E un sezon compromis. Ma bucur ca a venit Arteta, inca nu au acumulat puncte dar se vede ca mai da sperante de fotbal frumos. Pacar mare ca au niste jucatori tineri incredibili.
    Manchester United nici nu stiu de sa zic. Ole nu cred ca e o solutie de termen lung sa aduca gloria ce avea clubul odata.
    Despre Mourinho la Spurs cred ca e un lucru fantastic daca are sustinere. Se vede impactul lui imediat. Nu am sustinut in general cluburile lui dar recunosc ca nu exista antrenori sa il depaseasca in valoare in momentul de fata. Totusi va avea bataie grea pentru top 4. In UCL sunt cu un pas in sferturi, acolo vom vedea ce poate sa scoata din echipa.

  18. #7158 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar

  19. #7159 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    We’re The best football team in England Yes we are !


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  20. #7160 SP
    Junior Member Ciocan's Avatar
    Superb, absolut superb ce a reusit sa faca Jürgen Klopp. Singurul regret este ca nu pot sarbatorii titlul pe un Anfield plin, ar fi meritat asta si jucatorii dar si fanii.
    Dar ma multumesc si sa o vad pe Manchester City etapa urmatoare cum va face "guard of honor" pentru Liverpool pe Etihad. (in special pe Sterling)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Iesiri la fotbal By Mihail in forum Health, Food & Sports
    Replies: 1455 Last Post: 12-08-2018, 11:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts