Atletico =D>
Printable View
Atletico =D>
Well deserved! Intre timp, Arsenal a intrat in prelungiri cu Hull.
Good job Atletico =D>=D>
Daca nu si Liverpool, macar Atletico! Extraordinar sezon facut de Atletico, nimeni nu le dadea nicio sansa.
In sfarsit a castigat si Arsenal un trofeu .
Si ala cu emotii! :D
Cam asa ceva.. :D
cine transmite finala cupei germaniei ?
Dolce Sport 1
ieri la Real-Espanyol au fost 30.000 de locuri libere pe bernabeu in conditiile in care echipa e in finala UCL si asta era ultimul meci de pe teren propriu din sezonul asta...cea mai iubita echipa din lume my ass....
Martino : daca stiam mai multe despre acest club nu veneam !. tot nu inteleg de ce fiecare antrenor/jucator care trece pe la Barça spune exact acelasi lucru ! . ! frumos pe dinafara, putred pe dinauntru , cceva nu merge bine, sa fim seriosi toata echipa e o gluma > 20+ mil pe an pe un jucator care fuge doar cand are chef, :facepalm:
darkpaul13 - La real - espanyol(locul 13) nu a venit lume pentru ca suporteri au fost destul de dezmagiti despre felul in care Ancelotti termina LaLiga, si daca urmaresti la liga ai stii ca ultimele meciuri nu le urmareste nimeni doar echipele care mai au ceva in joc , Barça/atletico -, sa vedem ce fac in Champions !.
Barça la inceput de sezon in ziarul Catalan > "Anul acesta este anul Barça /LaLIga/LaCopa/i la Champions/" =D> Bravo !
<:-P
http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...s-manager.aspx
Quote:
Van Gaal named United manager
- Club appoints Dutch national coach, who won multiple titles in Holland, Spain, Germany
- Ryan Giggs to be assistant manager
- Frans Hoek and Marcel Bout join as assistant coaches
Louis van Gaal will take over as manager of Manchester United from the 2014/15 season. He has signed a three-year contract.
Ce magarie...a deranjat pe multa lume ca atletico a luat campionatul..
Atletico Madrid will have to wait to be presented with La Liga trophy because head of Spanish FA is travelling | Mail Online
Quote:
Now Atletico will have to wait until the first day of next season to be presented with their prize.
Stiti vreun site unde pot vedea finala in HD fara a-mi virusa tot PC-ul? De preferat unul care nu ma pune sa instalez 1000 de magarii, sa imi schimbe toate setarile din browser si sa ma spameze cu rahaturi constant.
Sports-TV.EU | TV Online Romania | Dolce Sport HD Live Online | Digi Sport 1 HD Online | Pro TV Live | Meciuri Live eu aici vad orice meci, de fotbal sau tenis, si daca se dau si la noi vor fi linkuri si in ro
O sa iasa cu scandal la astia acasa:
Bine maaaaa :x
Au egalat in min 92 nu?