Champ20ns!
Printable View
Champ20ns!
Attachment 164418
hăhăhă
GOOOOOOOOOOOOOL !!!!
Exceptional ... pacat ca nu joaca Terry finala.
gen cum sa te califici cu 3 suturi pe poarta in 2 meciuri...
Chelseaaa Chelseaaa !!!! =D>=D>=D> <:-P<:-P<:-P
Traiasca ratangiu' de Torres! Nu credeam ca ma va face vreodata fericit Chelsea.
sa mai bata si real madrid si ma declarat super fericit :D. sunt curios acum cati dintre fanii barcelonei vor mai tine cu echipa daca nu mai castiga nimic in continuare, chiar sunt curios :-? ca parca acesti fani au aparut dintr-o data asa peste noapte. acum 8-9 ani cand barcelona nu prindea nici macar un loc de CL, nimeni din romania cel putin, nu era suporter al catalanilor
Cat s-a terminat, ca nu am vazut meciul...:(
2-2. chelsea in 10 oameni o repriza si ceva, barcelona a avut un penalty, l-a ratat messi, si o bara. btw foarte frumos golul lui ramirez =D> o bijuterie
LE: @calin: http://www.sport.ro/liga-campionilor...lsea-vezi.html
Eu as vrea sa bata Bayern azi...ca vreau sa fie o finala fara extraterestrii si galactici...doar cu oameni obisnuiti:DCat despre Barca,imi pare bine ca nu s-a dus mai departe.M-am cam saturat sa castige ea tot.Vreau o finala Bayern-Chelsea,avand in vedere ca chelsea n-a castigat niciodata cupa asta iar bayern pauza de prin 2001.Asta este parerea mea,nu sariti va rog cu gura sa spuneti ca real merita sau chestii de genul asta.Cheers!
Garry Neville B-)
http://www.youtube.com/watch?v=vIUUwDVbTaU
cucu bau :D
eu preferam o echipa adevarata in finala..nu una de plastic,avand suporteri de plastic..cat despre extraterestrii..nici nu poate fi vorba de asa ceva...s-a vazut si aseara ca sunt doar niste jucatori crescuti la academia La Masia care se bucura de fotbal si nimic altceva..cat despre galactici..acolo e total diferit..acolo sutele de milioane de euro investiti in vedete isi spun cuvantul..
adica serios,oamenii de pe Stamford Bridge fluiera la victorii cu 1-0..eu am vazut aseara ca stadionul canta dupa fluierul final..chiar daca 30-40% din fanii(am spus fani nu suporteri) din lumea intreaga ai Barcelonei habar n-au de istorie si tin cu ei doar ptr ca au castigat atatea trofee in ultimii ani..dar poate asa se face marketingul
nu-s suporter al Barcelonei dar imi place stilul lor de joc si poate aseara s-a terminat o epoca la fel de controversat cum a inceput pe Stamford Bridge la egalul 1-1 cand poate chelski trebuia sa mearga mai departe..oarecum s-a echilibrat balanta ptr acum 3 ani..
P.S.In acest sezon s-a vazut ca David Villa a fost accidentat iar echipa a suferit pe flancuri..parca erau la handbal,pe semicerc tot timpul..pe cand sezonul trecut Villa si Pedro centrau destul de mult la semi-inaltime
oarecum s-a echilibrat doar ca pt generatia lampard , drogba , terry , cole etc asta ii sfarsitul ( corect era acum 3 ani sa fie inceputul)