http://www.youtube.com/watch?v=dZWf0C3qTJE
Printable View
RIP Busby Babes :(
LFC statement on Jamie Carragher - Liverpool FC
Quote:
Jamie Carragher has today announced that he is to leave Liverpool Football Club at the end of the season and will be retiring from football.
Fun Fact: Only Thierry Henry and Andy Cole have scored more goals against Liverpool than Jamie Carragher.
Southampton - Manchester City 3-1
Attachment 188678
Blat :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Golul lui Ryan Giggs de azi înseamnă că galezul e singurul jucător care a marcat în 23 de sezoane consecutive ale primei ligi engleze.
Legend.
also
Bine ca nu il compari cu FC Lapusata, cine e Man City in fotbalul englez (un campionat câştigat după un meci suspect)? Compară-l cu o echipa ca Liverpool ;)
18 League titles
7 FA Cups
8 League Cups
Liverpool has won more European titles than any other English club, having won 5 European Cups 3 UEFA Cups si 3 UEFA Super Cups
In concluzie, Giggs un mare jucător, pălăria jos. De-abia aştept meciul cu Real, sa vad cei mai buni antrenori din lume la ora actuala
Chiar daca ultimul meci a fost suspect, nu cred ca tot campionatul a fost suspect avand in vedere ca au fost cot la cot cu United. City au investit mult in jucatori si rezultatele s-au vazut. Nu ramane decat sa se mentina ceea ce e cam greu se pare anul acesta. Chiar si asa la puncte sunt peste Liverpool, Chelsea, Arsenal...etc. City este o echipa in ascensiune, corect? :)
Tot respectul.
legat de comparativ, da ai dreptate.
Lasati ca la cate sute de meciuri a castigat united dupa min 90, meciul lui city a fost prea corect
la fifa13? :p
ca numai acolo se intampla minunile in min 90
Off: HTC sponsor Champions League, au dat ceva bănuţi :)
" HTC has replaced Sony as the official mobile phone supplier for the Champions League and Europa League, after striking a three-year deal with UEFA."
On: frumoase meciurile din seara asta
---------- Post added 13-02-2013 at 10:17 PM ----------
Nu joaca nimic astia de la Utd. plus ca trebuia eliminat Van Persie, al doilea galben pt. henţ intenţionat. Cum a zburat Ronaldo la gol, extraordinar!
Mai bine a jucat Real. Ar fi pacat sa se termine egal.
Din păcate fotbalul câteodată este nedrept, Utd. a jucat ca o echipa mica azi
Mai e un minut.
Slabut meciul. Ma asteptam la o victorie clara din partea lui Real. Tot ii consider superiori si sper ca vor castiga cu 2-0 pe Old Trafford.
Mie mi-a plăcut meciul, a avut ritm, parca m-am uitat la Bute cu Froch ;)
Nu stiu ce meci ati vazut voi, dar eu cred ca Real putea sa mananc bataie in seara asta la fel de bine cum si United puteavsa fie batuta....