Nu a bătut pe Slovacia cu 2-1?
Goool !! :mariodance:
(2-1)
---------- Post added 02-07-2010 at 04:51 PM ----------
:cheerjump:A castigat Olanda :cheer:
YESSSS:D
Mai iese si argentina maine si castig la pariuri:)))
Bravo Olanda!
Vai si ce finala ar fi fost Argentina-Brazilia :(
Argentina nu iese maine pentru ca asa nu castig eu la pariuri. >:)
In primele 15-20 de minute ale meciului am crezut ca o sa-i "calareasca" brazilienii pana la sfarsit, dar nu a fost asa@-). Cu cine credeti ca o sa joace in seminfinale Olanda? Ghana cumva?:evil:
Marcheaza Suarez din nou si se califica Uruguay:)
Cred ca ma auzit tot blocul la golul 2 al Olandei. Acum ca vorbim de semifinale:
Olanda vs Uruguay
Germania vs Spania
si de finala Olanda-Spania%%
Avem parte de penalty-uri in seara asta?>:)
LE: ce faza in ultimul minut ... parca se blocase si forumul, nu mai puteam sa intru :))
LE2: frumos meciul, pacat de Ghana, numarul 3 de la ghanezi a avut meciul in mana cand a ratat penalty-ul din ultimul minut :(
mai mult ca sigur. mi se inchid ochii, dar trag de mine sa le vad :D
---------- Post added 03-07-2010 at 12:06 AM ----------
vai ce faza...ca-n curtea scolii...
Ce nebunie de final de meci
inafara de anglia, fix astea 2 erau echipele mele favorite de la turneul asta. Dar imi pare bine de Uruguay. Au jucat foarte bine pana acum.
Eu vroiam sa mearga Ghana, a fost o nebunie de meci, meciurile cele mai frumoase le fac echipele fara renume, precum brazilia sau olanda. Superb
Ce rau imi pare de Ghana. :(( Era favorita mea la mondial si chiar credeam in ei ca pot castiga titlul. Cine imi spune ca nu merita sa se califice nu intelege fotbalul. Sau nu s-a uitat la meci.
Oricum, sper macar ca celelalte 2 favorite ale mele sa se califice maine in semifinale. Germania si Paraguay. De la inceput am zis ca o sa castige campionatul ori Ghana ori Germania. Iar Paraguay o alta surpriza....