Nu numai Zidane. Dupa CM 2006 s-au mai retras si alti jucatori foarte importanti ca: Vieira, Makelele sau Sagnol. De atunci cam scartaie Franta.
:fanboy: America de Sud :fanboy:
Vreau ca Argentina, Brazilia, Uruguay sau Paraguay (no particular order) sa castige Cupa! (una din ele)
care stie un site sau un program cu care / unde sa vad si eu meciurile live, ori de pe TVR 1 ori alte canale dinafara, inafara de acesta, care merge execrabil, cand e mai multa lume..
TV Online | Posturi Tv Live | Watch Tv Live channels on Cool Tv Net | Sper sa te ajute.
Ce cartonș a luat... :rosu:
Hai Franța !
tatiii
stai asa .... ENJOY !!! Eurovisionsports.tv
Nu ma asteptam ca Franta-Uruguay sa fie un meci spectaculos, dar chiar mai slab decat Africa de Sud- Mexic...
Hai sa spun si eu ce cred pt maine (scorul corect il pun doar de fun):
Coreea de Sud - GRECIA 1-2 (Goluri Chu-Young Park/Charisteas -2)
Argentina - Nigeria 4-1 (Goluri Tevez - 2, Di Maria, Messi/Etuhu)
Anglia - USA 0-1 (Goluri Buddle - daca nu joaca Altidore)
Ohoo comandante... Sa o vad si pe asta maine. Cum v-a luat Anglia bataie de la USA :)
Merge foarte prost stream-ul de la tvr cand e mai multa lume.
chiar aseara m-am "riscat" si yo sa-l instalez, avand win 7. dupa instalare, mi-a cerut restart iar dupa restart, nu-mi mai intra in win din cauza unei erori. a fost nevoie sa intru in safe mode si sa-l sterg, dupa care a mers perfect...
---------- Post added 12-06-2010 at 06:35 PM ----------
mie nu-mi merge nimic aici... tie iti merge ?
---------- Post added 12-06-2010 at 06:46 PM ----------
LE: nevermind. se pare ca nu merge in firefox, dar in IE merge perfect :D
Argentina 1-0 Nigeria, cel mai frumos meci de pana acum. Meci foarte deschis, s-a jucat frumos, parerea mea e ca merita Nigeria un egal. Opusul acestui meci a fost Coreea de Sud 2-0 Grecia, meci foarte tactic pana in ultimele 20 de minute cand a inceput Grecia sa atace in valuri.
franta e bomba nu se califica uruguay sau africa se califica asta e singurul meu pronostic
A avut noroc Nigeria cu Enyeama(GK) , dupa cum a jucat Messi erau foarte aproape de 2-0 / 3-0 .
Gooooooooooooooooooooooooool
anglia
Ce gol a luat Anglia #-o