All aboard the hype train.
All aboard the hype train.
Am ras mult prea bine la asta :))
Hmm sa inteleg ca lui Floyd Mayweather ii este mai frica sa piarda recordul personal decat sa intre in ring cu un boxer care e pe masura lui? Adica ce spirit de mare campion e asta? Sa iti fie frica sa pierzi?
Eu astept ceva surse mai serioase, sau macar twitter-ul unuia dintre ei.
Dar de Bute ce se mai aude, va mai boxa sau se va retrage?
Hype :D
https://youtu.be/SiO6-5Qj4Zs
Edit: Cine transmite duelul Mayweather - Pacquiao » Unde se vede în România cel mai așteptat meci de box
ProTV şi DolceSport, se pare.
De obicei se mai dadeau pe posturile de la Digi sau Dolce, la asta ma indoiesc insa ca au drepturi. Eu mi-am luat PPV si ma uit online si aia e.
Cât ai dat pe PPV ?
Din ce am văzut, e oficial. ProTV o să transmită meciul în România.
15EUR de la providerul TV din Franta.
Mai e atat de putin si sunt atat de hyped :O
Eu zic ca bate Floyd, desi cred ca tin cu Pac-Man. Desi Floyd a fost mai tacut decat de obicei, nu s-a laudat, nu a mai recurs la trash talk si e per total foarte la locul lui. Multi zic ca face asta pentru ca ii e teama, dar cred ca e doar constient ca face 200mil $ indiferent cum promoveaza meciul.
Anyway, eu deja nu mai am stare. De la Floyd - Oscar nu am mai fost atat de hyped si nu am mai avut parte de un meci atat de important. Ba chiar se zvonea ca datorita popularitatii meciului EA vrea sa profite si sa lanseze un nou Fight Night :yes:
Cu toate ca se da in spectacol si e plin de arogante, cred ca Mayweather o sa castige. La casele de pariuri tot el e favorit, dar cine stie, se poate intampla orice.
Eu cred ca daca se ajunge la split decision, va castiga Manny. Prea multa lume vrea ca Floyd sa piarda si ar iesi prea mare tam-tam apoi daca castiga Floyd in felul asta.
Eu zic ca doar abordarea lui Manny conteaza in meciul asta. Daca se arunca pe Floyd cum face de obicei, o sa piarda. Iar americanul e foarte destept in a-si face adversarul sa devina panicat si sa atace aiurea. Daca Manny rezista tentatiei, eu zic ca are o sansa. Altfel ori va fi facut KO spre sfarsit ori va pierde clar la puncte.
In box insa o singura lovitura poate schimba totul, asa ca cine stie :D
Eu tin cu pac man, cred ca e atat de infometat sa-i inchida gura lui Floyd si sa arate ca e boxer mai bun incat si daca va pierde o va face in stil de mare campion.
Marea majoritate a Afro-Americanilor sau defapt a Americanilor in general sunt inganfati(yolo, swag), cel putin Floyd Mayweather are un palmares impresionant, deci...isi permite.
Sunt sigur ca va fi un meci bun, iar daca Manny nu reuseste sa il bata pe Floyb sper macar sa "moara" cu el de gat. :evil:
Chiar ma gandeam ca ar fi interesant un nou Fight Night pe ps4/x1. :D
Ahahaha :))
https://youtu.be/KlXEBbZX9ng