-
Berlin
Noroc tutror,
In iunie ma deplasez spre capitala panzerelor, asa ca-i rog pe cei care fost prin Berlin sa-mi recomande puncte de atractie, berarii, daca stiu aia macar un bob de engleza etc.
De asemenea, cum ma deplasez p-acolo, metrou, tramvai, masini de inchiriat etc.
Merci
-
Ultima oara am fost in 1996..asa ca vorbesc din amintiri mai mult... gradina zoo , turnul televiziunii , alexanderplatz , poarta brandenburg..am inteles ca s-a renovat si construit enorm de mult de atunci , asa ca sunt convins ca au aparut multe locuri bune de vazut , una peste alta cred ca e si acum orasul meu favorit din europa , arata complet diferit de orice alta "metropola"
-
Te referi la cultura underground si arhitectura care imbina stilul comunist cu cel vechi, nemtesc?
-
Da , si la asta , inca e (sau cel putin asa cred/sper) un oras al contrastelor , daca ai timp liber destul iti recomand calduros ceva plimbari cu S-Bahn cu bonus cartiere mai marginase asta daca te incanta graffiti / cladiri oldie in paragina sau nu samd
Am gasit si un link cu chestiile mai noi care au aparut : visitBerlin.de - Sightseeing , in 2009 mi-am propus si eu sa merg , daca o sa fie mai devreme decat tine revin cu impresii mai fresh :)
Extra Bonus - Soundtrack pt. S-Bahn :D
http://www.youtube.com/watch?v=OdT7884HCFo
PPS : Neaparat de incercat Bratwursti din aia imensi !
-
Pai 40% din locuitori nu sunt nemti.
Asta e si motivul pt. care merg acolo. Mai vine un prieten care-i skinhead(nu nazi, adica bonehead).
Am gasit www.alternativeberlin.com
Tururi "altfel":
1. ALTERNATIVE BERLIN
2. TWILIGHT BERLIN
3. 666 ANTI PUBCRAWL
4. FOOTBALL TOURS
5. PINK BERLIN
6. BURLESQUE BERLIN
7. TANK DRIVING
-
da..foarte smechere tururile si resursele de acolo , bookmarked
-