foarte fain. unde il faci?
urmeaza sa mi fac si eu o programare saptamana viitoare pt un plague doctor, sa vad unde l pozitionez. ca pe picioare nu vreau sa mi stric temelecred ca o sa fie undeva pe clavicula.
foarte fain. unde il faci?
urmeaza sa mi fac si eu o programare saptamana viitoare pt un plague doctor, sa vad unde l pozitionez. ca pe picioare nu vreau sa mi stric temelecred ca o sa fie undeva pe clavicula.
ma gandeam eu
in vara poate incerc si eu ceva la el, mai maricel asa. aveam o idee sa mi fac pe tot peptul cerul, cu planete , stele , color asa. ori la el, ori raman tot la robert. will see.
Mic preview, poze complete cand s-a vindecat. Imi place super mult :X
Ripley: This thing bled acid. Who knows what it's gonna do when it's dead?
Fresh out of the ovensunt mega fericit
Momentan am doar acest video, o sa vin si cu o poza cand s-a vindecat.
Made in Budapesta.
https://www.facebook.com/bambitatt00...2201317837208/
blana blana. sa l stapanesti sanatossaptamana viitoare ma duc si eu la programare. am in plan un far pe toata laterala gambei. imi umplu picioarele si dupaia trec la torso
usor usor raman fara spatiu.
o sa revin si eu cu o poza dupa ce mi l bate.
Fa o minune, doamne. Si pentru mine una doamne, in total 3
Facut la fantattoo in cadrul conventiei din Bucuresti (ieri), unde am luat si locul 1 la Best of Old School :3
Siii al doilea tatuaj din conventie, Hannibal de Goran Micic
Hannibal Lecter: If I help you, Clarice, it will be "turns" with us too. Quid pro quo. I tell you things, you tell me things. Not about this case, though. About yourself. Quid pro quo. Yes or no?
meama. sa le stapanesti sanatos men. la anu strang si eu bani si bag ceva mai profi la conventie.
Eu si sotia ne-am facut tatuaje asortate. Povestea lor este ca am petrecut concediul in Irlanda, am vrut ceva cu motiv celtic si am vrut sa ne tatuam acolo. Tatuajul este o adaptare de la nodul celtic si reprezinta familia: tatal, mama, copilul. Al meu este facut in felul in care picteaza japonezii literele cu pensula.
Salut.Vreau sa imi fac si eu un tatuaj si nu stiu la cine,sunt la prima experienta. Imi puteti face o recomandare in bucuresti? Cam asta as vrea sa imi fac.
nu e cea mai buna poza, si nici cel mai bun fizic)
oricum nu e terminat, mai trebuie sa i bag culoare si scris
Bookmarks