Nu se pot pune niste intrebari de cultura generala la inregistrare ... gen ? Ca sa evitam chestiunile de mai sus ?
Nu se pot pune niste intrebari de cultura generala la inregistrare ... gen ? Ca sa evitam chestiunile de mai sus ?
Am nevoie de clase de Romana... vreo 10 ani ca nu striu i vorbes...
:lol: :lol: :lol:
Perhaps it should be best if you stuck to english then, instead of using google translator. It doesn't always provide the best results.
Va rog frumos sa'mi scuzati OFF'ul, puteti sa stergeti post'ul nu ma intereseaza!
Myrddin, nu ne intereseaza de unde esti, unde stai, cine esti sau ce nationalitate ai.... Daca nu stii sa vorbesti corect, Paraseste'ne!
Am impresia ca tipul foloseste google translate, strain fiind si neavand nicio treaba cu romana.
acum 2 luni ne spunea ca el sta mai bine cu engleza , deoarece a locuit 2 ani in US. Astazi, s-a razgandit "nu stau prea bine cu engleza"
Cred ca tot forumul si-a dat seama ca este doar un pupincurist nesimtit si mincinos care se crede superior si dupa ce il face cineva pupincurist mereu incearca s-o dea la intors. Nu inteleg de ce ar fi sters cineva postul meu si al lui Ovidiu de pe threadul cu schimbarile de nickname si date alte contului. Ale lui Daniel cu "I am an Asskissing now, right?" au fost sterse de mai mult timp.
Asa sunteti voi. Cand vedeti ca cineva e ''singur'' impotriva tuturor, sariti si voi ca vitejii dupa razboi ;)
Si ai grija cu ''pupincurist nesimtit''. Pastreaza parerile pentru tine.
Cu asta am pus punct si nu mai raspund la nici un fel de provocare.
Cheers!
Dar nu sunt provocari ... sunt apostrofari ;)
Mai Daniele, la cei 13 ani ai tai (sau cati ai tu, mi e prea sila sa intru pe profilul tau sa ma uit) ar trebui sa vorbesti mai frumos cu oamenii mai in varsta.
Sau hai sa pun altfel problema. La cele cateva luni ale tale care le ai de cand esti inregistrat pe forumul acesta, ar trebui sa ai mai mult respect pentru cei care sunt aici de cand s a lansat ConsoleGames.
Si inca ceva, acesta este un forum. "Pastreaza parerile pentru tine" nu are ce cauta pe un forum.
Btw, astept un reply in care sa zici ca acesta este ultimul tau post pe aria asta, sau pe forumul asta. Sau orice te face pe tine sa cazi drept victima.
Si ca sa nu fiu total offtopic:
Voi va uitati pe ce thread sunteti? Daca va umplu de infractiuni acum repede pozati in victimele ca a venit moderatorul ala rau...
Ok man! Pe 31 implinesc 15 ani :)
Nu sunt cateva luni, este aproape un an de zile sau poate chiar mai mult (din cate vad am 438 de zile de cand m'am inregistrat)
Nu cred ca am jignit pe cineva pe forum si cred ca am respectat userii vechi de pe forum, poate doar cateva exceptii cand nu m'am putut abtine.
Cand vine vorba de ''pupincurist nesimtit si mincinos'' cred ca e bine sa pastrezi parerile pentru tine. Oricine ar fi el nu mi se pare normal sa vorbeasca asa, chiar daca poate mai multi aveti aceasta parere.
Spre dezamagirea ta o sa mai postez pe aceasta arie.
Si nu vreau sa ramai cu impresia ca sunt un copil antipatic batut in cap. Nu am nimic cu nimeni insa prea ma atacati toti din toate partile. Am inteles ideea. Nu era nevoie sa facem o telenovela pe forum din episodul ''Ass Kissing''.
Din acest moment am incheiat orice off/''cearta'' si sper sa nu primesc warn din partea lui Grey pentru acest post.
Si ca sa nu fiu total OFF Topic (sa nu crezi ca am ceva cu tine Mariusik) :