26.358298,127.78389 - Google Maps
Printable View
^^
awesome fails =))
Deci nu pot sa cred. :))
:))
La poza a 3-a "Nike" aveti mai jos filmuletul cu ce pot sa faca cretinii
Trilulilu - Incredibil !!! ... oare ce viitor vor avea ??? - Video Incredibil
Eu �l călcam direct pe cap! Scurt!
Nu există milă pentru așa ceva.
Ce viitor să aibă? Kamikaze.
Nu inteleg.. ce vroiau salbaticii aia sa faca?
Sa puna piedica la masina? xD
...si fix un Subaru Impreza si-au gasit :sucks:
...din c�te am �nțeles eu acolo e un teritoriu (nu-mi găsesc acum cuvintele)și fiecare mașină trebuie să oprească și să le dea ceva (bani sau...orice) �n caz contrar cretinii ăia dau cu pietre �n mașină (�n tot ce apucă).
E ca la noi c�nd oprești la stop și vine un ȚIGAN și-ți murdărește parbrizul cu sampon +sida. No dacă nu-i dai nimic după ce-l spală lovește mașina...sau scuipă sau o zg�rie...etc.
Oribil oricum.
S-o zic pe aia cu mitraliera la zid? No mai zic da-i dracului de...whatever.
Defapt e mult mai grav de atat, am vazut un reportaj cu astfel de "oameni" pe Discovery (era filmat in Brazilia). Prin anumite zone de periferie se folosesc copii pentru a opri masini si pentru a le talharii pasagerii. M-as plimba putin cu tancu' pe acolo.
ahahahahahaha
ce poate fi mai stresant in timpul unui joc slab de fotbal (cu un arbitraj slab) din cadrul celui mai slab CM? :D ati ghicit!
another set :))
:)
Acea zona este un cartier in care 90% din pop. sunt palestinieni restul israelieni;nenea din masina isi ducea copilul nu stiu unde...cum cele doua popoare nu se inteleg,au fost asteptati si atacati cu pietre;se intampla frecvent astfel de lucruri.
P.S nenea din masina e israelian iar copii loviti sunt palestinieni.
Unde-i Zohan cand ai nevoie de el...