Matzah and Wine. Happy Pesach to everyone!
Printable View
Matzah and Wine. Happy Pesach to everyone!
Threadul asta ar trebui sa fie inchis,oricum se face prea mult spam,si eu consider ca TheKingOfHate ar trebui banat ;)
Cu ce s-a scris pana acum nici nu mai am tupeu sa scriu ce mi-a adus ,,iepurasul,, :)) Probabil mai bine se inchide.Sarbatori fericite va doresc si multa sanatate ca e mai importanta!!!!
ce imi aduce iepurasul ?
Pai sa vedem: Fable 3 CE, Falllout 3 GOTY, si daca sunt norocos, Persona 3 fes si FF XII pt ps2 :x. Vine cu tolba plina la mine.
@ Graft: teoretic sunt de acord cu tine legat de importuri, dar totusi nu trebuie sa cadem in extreme - la urma urmei, daca nu ma insel si Mos Craciun este tot un import. Pe mine nu ma deranjeaza atat faptul ca copiem de ex. Valentine's day, cat faptul ca asemenea sarbatori devin doar niste scuze pt comercianti sa mai vanda ceva (iar pt noi o obligatie sa cumparam).
Paste Fericit :)
Mie imi aduce iepurasul ceva mai multa munca. Pentru ca toti vor sa plece in concediu si lasa treburile vraiste. Cam de doua saptamani le lasa pe unde apuca. Si eu depind de ele. De exemplu un concurs de care tot trag. Grr.
Mie Pastele sper sa-mi aduca o intalnire cu toata familia... De cand cu atata munca si drumuri lungi... nu am mai apucat sa-i vad pe cei dragi... Atat vreau, si o zi mai insorita si linistita.
Vreau sa-mi aduca soare,caldura, mancare buna, fericire si sanatate, ''pentru restul, exista MasterCard''.
Vreau ca Iepurasul sa mi-o aduca pe mama inapoi acasa :( (i miss my mommy)
* nu am mai vazut-o de mai bine de 1 an...
o lume fara trolli...8->
Un puzzle de peste 1500 de piese.
Nimic?
Poate putin mai multa sanatate!
Sper sa imi aduca un client ca sa pot sa imi vand psp-ul:))
Vreau un Crysis 2,un Killzone 3 si un COD: Black Ops.
Eu vreau cea mai mare betie posibila. Dupa slujba bineinteles, nu ma duc la Biserica in 4 labe.
Bineinteles, daca este dupa slujba e ok :))
Deja a, adus o ieşire la iarbă verde cu familia,ceea ce a fost perfect. :)