OMFGOW! Nu ma surprinde vestea, avand in vedere acel survey. I mean GOW1&2 pe langa breloace si tricouri? :))
Printable View
OMFGOW! Nu ma surprinde vestea, avand in vedere acel survey. I mean GOW1&2 pe langa breloace si tricouri? :))
Eeeh, mai vreti si demo la el dupa ce ati vazut vre-o 40 de minute la E3 2009 :evil:
Just buy it si gata :)
Desi sunt uber mega hyped, as prefera sa nu fie demo. Vreau sa savurez fiecare micron din jocul asta start to finish.
waw..super<:-P..merita sa cumperi un ps3 numai pentru asa ceva <:-P
exact! cum zicea si MonkY, deja am vazut mai mult decat voiam din filmuletele de la E3, cred ca se pot considera spoilere majore!:evil:
buna vestea si sunt super incantat ca o sa pot juca GOW 1&2 direct de pe ps3 cu AA mai bun @ 720p/60fps. ma tenteaza platinum la ambele. :evil: e o problema... cu timpul :))
Totusi ar fi fost mai bine sa fie in 1080P, sunt sigur ca PS3 l-ar fi putut duce.
Nu-i stres ca ne aduce domnul webpredator :D In decembrie fac precomanda.
De cand imi doream asta >:D<...Plagiatorii asta de la sony, mi`au furat ideea #-o:))
Deci innebunesc! :circles:
Gameplayul din GoW 1 inregistrat cap-coada. Eu n-am rezistat tentatiei si m-am uitat la cateva @-)
Stai un pic ca n-am inteles, tu nu ai jucat inca God of War 1 si 2? Pai atunci de ce esti asa stresat, nici nu stiai ce urmeaza sa te joci#-o
1- nu, nu le-am jucat pentru ca nu am avut pe ce(le-am incercat la un prieten mai demult)
2- nu sunt stresat!
3- LOL lol
Am pus linku pentru cei doritori, nestiutori etc. Abea astept sa pun mana pe ele! :kratos: