Nu situl mare, pagina userului caruia trebuie sa dai PM...
Printable View
Nu situl mare, pagina userului caruia trebuie sa dai PM...
Mahoutsukai treaba cu PM era la alt site, noi aici vorbim de gametrailers.
Pana vin mail-urile mai avem un mic filmulet.
Gametrailers.com - LittleBigPlanet - Shadow of the LittleBigColossus
Se pare ca chiar nu stiti... GameTrailers Community Newsletter - Issue #12 October 2, 2008
Mi-a venit si mailul si e acelasi lucru
Ce porcarie. A reusit cineva sa ii dea PM lui Sackboy?
Nope de asta zic :((
Hai ca pana la urma vad ca o dau in barci si GT-u...pe forumul lor vad ca tipa ai in continuare si nici 1 nu prea zice sa fi primit ceva, nici ei nu pot da pm catre acel user...
Am pierdut timpul degeaba si in seara asta...
Cred ca s-a terminat. V-am zis ca au prea multi useri. Majoritatea care au postat pe thread-ul cu beta erau level 0.
Am auzit un zvon cum ca Sony ar avea de gand sa transforme beta-ul in demo saptamana viitoare si ar fi recunoscut ca au lansat key-uri limitate sa creeze hipe si interes mai mare pentru acest joc. Dar nu stiu cat de adevarata o fi treaba...
Da, se pare ca au fost smecheri cei de la GT. Au zic ca o sa fie codurile IN newsletter.Asta e, foamea dupa bani.
@istrategie: ce funny suna "A reusit sa ii dea cineva PM lui Sackboy" :))
Bagati repede: More Keys!!! Get In Quick!! - GameTrailers.com Forums
E foarte posibil sa fie doar o strategie de marketing dar cred ca i-au platit bine pe cei de la GT pt ca a picat tot serverul de mesaje al sitului...
Giving up... oricum o sa-l cumpar
am trimis si eu email... speram speram speram....
E spam cat cuprinde pe thread-ul de LBP. Am contribuit si eu cu un post. Sper sa primesc de pe PS Blog un cod totusi.
Am reusit sa trimit un mesaj acelui user, sper sa primesc ceva ca altfel :wall:
Cred ca am reusit si eu. Dupa ce ai dat mesaj in acea fereastra mica, ce iti aparea? Numai alb si jos scria Done (de la browser) ?
Mi-a aparut fereastra aia mica, am scris textu si titlul si am dat Send. Vad ca acum mi-l arata la mesaje ca si cum ar fi trimis. Sper sa fie bine....
i'm in, i'm in, i'm in.......PS Blog FTW
LBP Beta: You made it in!
PLAYSTATION(R) UNDERGROUND(TM)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Welcome to the LittleBigPlanet beta!
It pays to read. You read the post about the LittleBigPlanet(TM)
beta test on the LBP Official Game Site, and as a result, you've
made it into the beta! Instructions and your beta promotion code
are enclosed...so keep reading for just a minute more. Then, start
testing and have fun!
:)
(in citeva ore de cind am trimis mail la adresa respectiva mi-a si venit raspunsul. culmea e ca postasera un update pe blog cum ca au primit prea multe mailuri si rugau lumea sa nu mai trimita dar eu tot am trimis ca nu aveam nimic de pierdut...omg, I'm so ****in excited.....to play)
(acu ca citesc mai bine mailu in el scrie de "LBP Official Game Site" si imi aduc aminte ca am lasat niste comments p'acolo luni, deci nu stiu exact in urma carei actiuni am primit cheia (comment pe siteul oficial sau mail la adresa de pe blog) dar nu mai conteaza; daca mai fac rost de alte chei le donez)
(culmea e ca sunt racit si sunt in concediu medical (bulan!)....cel mai tare concediu medical de anu asta :) )
906MB si la ora asta merge excelent downloadul... 10% in 45-50secs