Cred ca threadul acesta va sfarsi grav... am asa un feeling...
My advice: nu mai postati pro/contra modare, pentru ca oricum nu are sens. Cum spuneam, fiecare face acasa ce doreste cu consola lui. Indiferent de asta insa Microsoft trebuia sa ia o masura, oricat de mare sau de mic ar fi fost numarul de unitati vandute. Sa fim seriosi, am vazut cu totii screenshoturi cu useri pe Live care aveau "Playing now: Gears of War 2" cu saptamani inainte de lansare (si sa nu-mi spuneti ca erau news editors).
Acum, ramane de vazut daca vor lua o masura mai drastica decat la valul de banuri anterior, sau vor face tot ceva asa... cat sa sperie un picut userii. Daca vor face ceva drastic, nici macar eu nu scap (care am setat DVD-ul la 5x si Talismoon Whisper cu voltmod). Insa nu le voi purta pica. Mi-am asumat un risc cand am facut modificarile (desi este totusi proprietatea mea si nu a Microsoft, iar conform legilor in vigoare pot sa fac ce doresc cu proprietatea mea). Insa accesul Live-ul este serviciu in proprietatea Microsoft, si poate oricand sa decida daca imi da acces sau nu. Am i right ? :)
Si ca sa-l parafrazez pe Hussein, "Yes We Can !". Ce putem face cu consola, asta e alta poveste :))