-
9 Attachment(s)
EA anunta "Create"
EA a anuntat astazi un joc pentru intreaga familie numit simplu "Create". Jocul este unul de tip sandbox ce imbina LittleBigPlanet cu The Incredible Machine si promite sa-i recompenseze pe jucatori pentru creativitatea si imaginatia bogata a acestora. Aceste recompense vor fi deblocate de jucator explorand si personalizand lumea virtuala dar si rezolvand challengeurile cu solutii multiple din joc. "Create" pune la dispozitie o serie de unelte pentru a-l ajuta pe jucator sa-si faca propriile nivele; aceste creatii putand fi impartite online cu restul comunitatii. A fost anuntat si faptul ca versiunea de PS3 a jocului va avea suport pentru PlayStation Move, insa compatibilitatea cu Xbox Kinect nu a fost anuntata. Jocul va fi disponibil in luna noiembrie a acestui an pe urmatoarele platforme: PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC si MAC.
http://www.youtube.com/watch?v=LqcFAloHQAE
-
Pare interesent . Foarte "original", mai ales coverul + 2Dismul .
-
Chiar ma intrebam cand o sa faca asta. Au vazut ca LBP are succes, imediat fac si ei un joc, in cea mai mare parte, la fel.
Al 500-lea post al meu!
-
Cu Playstation Move cred ca o sa fie fun, ai precizie mult mai mare decat pe wii din cate am auzit.
Kinect nu cred sa foloseasca, si nu stiu cate jocuri o sa foloseasca Kinect, am vazut ca sunt cam aceleasi jocuri pe care le am si le joc pe PS2 folosind Eye Toy, doar ca se vad mai bine.