Vorbeste cu Donely si Bogdan de la PC-Coolers si se rezolva :D
Va amintit cum se zicea inainte de iesirea 3ds-ului ca ar fi la putere egal sau mai bun ca PS2? ati vazut cum se vede de exemplu splintel cell pe el? ruland in ~15 de fps-uri cu texturi foarte slabe, nici nu se apropie macar de vreun joc de PS2.
http://www.youtube.com/watch?v=tDFG6ckrYwM
Nu isi aminteste nimeni pentru ca nu a existat nici o declaratie oficiala cum ca 3DS s-ar apropia sau departa de alta consola.
Uite-te pe IGN si site-urile aferente sa vei ca existau comparatii dintre aceste console.
Puteau sa il compare si cu o masina de spalat, atata vreme cat Nintendo nu a sustinut asa ceva nu vad relevanta, cum de altfel nu vad nici ce legatura e intre 3DS si Wii2.
�n condiţiile �n care pe piaţa de console nu s-a mai agitat nimeni sa lansaze un nou device din 2006, vestea că Nintendo ar putea lansa o noua consola e bine venita.
Kinect si Move au diminuat mult din farmecul prealabil al lui Wii Remote, fapt care a generat scaderi in vanzari pt. cei de la Nintendo. Asadar Nintedo strang randuriule si se pregatesc sa redevina Nr.1 in atentia cumparatorilor. De fapt ei inca sunt nr.1.
Si pt. ca inca suntem la nivel de zvonuri sa-mi permiteti sa cred ca 'vorbele din sat' sunt foarte promitatoare. Cica noua consola va avea un drive Blu-ray, un procesor quad-core si un proiector LED incorporat :-?. Nu va lipsi capabilitatea 3D, of course.
Nu inteleg utilitatea ecranului incorporat in controllere !!!
Asta presupune sa fie ceva mai greu si sub nici o forma nu se mai poate proiecta in pereti ca nu ti-a iesit nu's ce combo. :D Asta o sa coste cat juma de consola daca vrei sa ei unul separat.
Oricum ar fi, industria si gamerii sunt, cu siguranta, pregatiti de o noua lansare si stim cu totii ca dezvoltarea hardware este si va fi o peocupare continua pentru cei care activeaza in domeniu.
Singura noastra grija ar trebui sa fie, de acum inainte, preturile pe care le vor avea noile dispozitive.
Go, Go, Go Wii !
PS. Se pregateste Microsoft
sunt foarte curios de pret :) si ar fi fain sa scoata pentru ca asa vor forta si Sony si Microsoft sa puna pe masa mai repede ideile pentru urmatoarea consola din arsenalul lor.Probabil in maxim 1 an vom si vedea una din cele 2.
Da, pentru ca si Sony si Microsoft sunt in afaceri de ieri dupa-amiaza si scot produse pe piata la manie (cum spunea cineva in alt thread).
Snake a spus bine ca cei doi trebuie sa-si vanda intai motion controller-ele, pana sa scoata noua generatie de console. Si, in opinia mea, conteaza si lineup-ul unei console; de exemplu, daca vin tot cu Mario si Luigi (respek due to da old school), eu unul nu voi fi interesat (si nu cred ca voi fi singurul).
Chiar daca este cu 3000% mai rapida decat o Mobra tunata, cu esapament de Ducati;).
Si in ,,noua,, consola probabil le-o fi greu sa adapteze si motion-urile existente deja
nu este vorba de manie, pur si simplu nu-si permit sa ramana in urma. Un pic de istorie: in 1994 Sony si Sega scot console. In 2000 apare ps2, in 2001 gamecube si xbox. In 2005 apare xbox 360, in 2006 ps3 si wii. In 2006 ps2 se vindea ca painea calda, totusi sony s-a aruncat cu ps3. Prin comparatie, Nintendo a lansat N64 la 2 ani dupa competitie (in 1996), si acela a fost momentul in care nintendo a pierdut suprematia.
Ideea e simpla: apare o noua consola, lumea incepe sa o cumpere, mai ales daca e singura pe piata (fara competitie). Se formeaza un install baze, lucru ce determina producatorii sa scoata jocuri pt respectiva platforma. Apar jocuri mai multe, consola se vinde si mai bine. Daca Sony si MS asteapta prea mult, nintendo va acapara piata. Sau crezi ca gamerii vor astepta linstiti si rabdatori pana Sony si MS se vor decide sa scoata o noua consola ?
Din aceasta cauza Mircea are dreptate -daca nintendo scoate o noua consola, in max. 1 an vom vedea si restu.
Primii care se inscriu sa impresioneze prin ce va putea noul Wii - Rockstar.
Project Caf : Rockstar a dj un kit de la prochaine console Nintendo
Ni se pregateste ceva gameri dragi, GTA 5 pe Wii 2 !!! * :cheerjump:
*pare perersonala
exact iar Mario pe Ps4 si xbox 720:D
Multumesc pentru timeline, n-am verificat dar sunt convins ca ai dreptate. Insa gandeste-te un pic la install base-ul despre care scriai: in cazul ps3 si 360 el exista deja, daca te uiti doar la exclusive-urile de pe cele doua platforme vei vedea ca noua consola de la Nintendo e extrem de departe de a acapara piata (in nici un caz nu e singura de pe piata (fara competitie) ). Nemaivorbind despre jocurile non-exclusive - e greu de crezut (pentru mine) ca gamer-ii se vor repezi sa cumpere Wii ii ( :) ) ca sa joace jocuri ce vor fi available pe consolele pe care le au deja.
In concluzie, da, cred ca gamer-ii vor astepta linistiti si rabdatori pana Sony si MS se decid sa scoata o noua consola, pentru ca nu au - pur si simplu - de ce sa se agite.
My 2 cents;).
Ok, LE pt. ca mi-a venit o idee: conform timeline-ului tau, s-ar putea ca cel putin Sony sa scoata ceva in 2012 (din cate mi-am dat eu seama, generatiile de console Sony din trecut au iesit pe piata la 6 ani diferenta una de cealalta, asa ca daca ps3 a iesit in 2006 e posibil ca ps4 - sau cum s-o numi - sa iasa in 2012). Insa in cazul asta sunt tentat sa cred ca ar fi vorba de strategia lor de marketing, nu de teama de concurenta din partea Nintendo.
Simple povesti!Nu mai scot niponii astia nici un wii2,nu mai apuca..!Japonia nu mai are mult de stat la suprafata se scufunda like MU deoarece au lovit in urmasii ATLANTIDEI!SAD BUT TRUE!!
In 4 ani de zile resursele PS3'ului au ajuns sa fie exploatate cam 50% de catre developeri, mi'e greu sa cred ca intr'un an jumate va ajunge sa fie exploatat 100%...
@asperas, eu cred ca ar trebui sa ploua cu foc peste ei...bastarzii!
Si sa revin on-topic, Nintendo s'a bazat intotdeauna pe fun factor si din cauza asta domina topurile de vanzari in generatia actuala de console...plus ca exista deja doua console adresate categoriei core si hardcore, un Wii HD nu cred ca ar fi foarte bine primit de acesti gameri, avand in vedere titlurile cu care s'au obisnuit pe actualul wii. Si nici un casual gamer nu cred ca tine cont de hai definishian, se poate distra la fel de bine si in SD. Parerea mea...
Plus de asta ganditi-va la numele ''Wii'', suna a caterinca, a ceva luat in gluma, imi imaginez o voce groasa la sfarsitul unui trailer de la un joc in genul lui Gears sau God of War, available on Xbox trisixty, play station thrii, wii.
ZVON ! Potrivit unui site francez citat de GS controller-ul ar semana cu un Ipad.
Wii 2 controller sports 6.2-inch touch screen? - News at GameSpotQuote:
With less than two months to go before the gaming industry convenes in Los Angeles for the 2011 Electronic Entertainment Expo, the Internet has been hemorrhaging Wii 2 rumors. One of those rumors concerned itself with the Wii 2's controller, which French gaming site 01net claimed would resemble an iPad.
Lending further credence to that rumor, Kotaku reports today that it has been informed by several sources that the Wii 2--which is possibly code-named Project Cafe--will indeed resemble a tablet device. According to the site, the controller will feature two analog sticks, eight buttons, and a camera.