-
1 Attachment(s)
FEAR 2 este Gold
Inca un joc se apropie de lansare. De aceasta data este vorba despre FEAR 2, care de astazi este Gold. Demo-ul jocului este disponibil pe Playstation Store si pe Xbox Live Marketplace. Daca nu l-ati incercat inca, acum este momentul sa o faceti. Pentru cei care deja il asteapta, trebuie mentionat ca jocul va fi lansat pe 10 februarie pe Playstation 3, Xbox 360 si PC. FEAR Alma Again!
-
După ce am jucat demo-ul... am rămas cu un gust amar. Nu merită banii mei.
-
Am jucat si eu demo-ul si mi sa parut ca va fi un joc bun care merita cumparat si jucat.
-
e interesanta diferenta dinte jocurile PC ce beneficiaza de optiunea torentilor..ca deh daca nu iti place il stergi si dld altu...si jocurile PS 3 unde dai banu ..si sincer vorbind cred ca aici eu si nu numai eu cantresc bine inainte de a cumpara(de preferabil joc demou inainte spre dif de pc unde iau direct jocu full si daca imi place bine daca nu cel mult mi-am stricat ratia)si cumpar doar daca consider ca merita fiecare banut dat si in cazu Fear 2 NU MERITA!...restu e tacere...
-
It's sad ca gandesti asa "dilibau666" dar considerand unde traim.. can't rly blame u...