-
12 Attachment(s)
Rumour: TDU 2 info
Cred ca stim cu totii ce reprezinta acele initiale. TDU = Test Drive Unlimited. Ei bine, iata ca incep sa apara informatii despre un nou titlu al seriei, respectiv TDU2. Maestrul descoperirilor, BADNED ne tenteaza cu cateva imagini dintr-un presupus TDU2, promitand ca sunt doar variante pre-pre-pre beta, unele mai vechi de un an, pe vremea cand au inceput lucrul la acest joc. Noutatea jocului va presupune cursele offroad: SUV's, Buggy's, Motocross si ATV-uri.
Este in plan ca jocul sa aiba si o poveste de data asta, intalnind printre jucatori atat prieteni cat si dusmani. De asemenea, avatarul personal va putea fi mai customizat. Ar mai fi in plan o optiune de combustibil, pentru cei ce doresc un plus de realism in joc: ai grija cata benzina mai ai inainte de cursa, doar nu vrei sa pierzi cursa >:).
Este asteptat un ciclu noapte-zi de 24h precum si efecte meteorologice. De asemena, controlul din interior se mareste, putand capota/decapota masina (in cazul decapotabilelor, desigur) si poti controla stergatoarele, etc.
Se asteapta o dezvaluire oficiala a jocului la urmatorul salon E3. Jocul este banuit a fi multiplatform.
-
doamne ajuta ! daca se spune ca se lanseaza si anul asta, uhuu. cel mai vesel om. god of war 3 si test drive unlimited 2 :X. asta daca o fi de ps3...
-
de cand asteptam aceasta stire :X .sa traiesti.
ps . cica va avea jeep-uri , VW Touareg :x
-
-
Astept ceva oficial, abia astept. My favourite game. Pentru TDU mi-am luat 360@-)
-
Daca apare pe undeva vre-o data de lansare (chiar si neoficiala) postati aici. Must have :D
-
Primul mi-a placut foarte mult. Abia astept sa apara TDU2. Sper sa fie si pe PS3
-
-
Primul TDU a fost best racing game for me, pe care l-am jucat pe volan, controlul si grafica excelente.:D Acuma sa speram ca il scoate anul acesta si sa fie la inaltimea asteptarilor.
-
5 Attachment(s)
-
8 Attachment(s)
BMW X5 concept render pentru TDU2. Ce este interesant la acest model este faptul ca poarta placutele specifice de inmatriculare. De asemenea, artistul respectiv are trecut TDU2 drept confidential, la capitolul portofoliu.
In plus, cateva concept arts noi si un filmulet :).
http://www.youtube.com/watch?v=SF9XDDiF6UI
-
Adica lamborghini-ul se transforma in buggy ca robotii din Transformers ?
-
Filmuletul respectiv este banuit a face parte din teaserul oficial care o sa apara/ nu o sa mai apara niciodata (jocul se banuieste ca este anulat in momentul acesta).