1 Attachment(s)
The Walking Dead s-a vandut in 1 milion de exemplare
Nu m-am putut abtine sa ma bucur cand am aflat ca primul episod din seria de jocuri "The Walking Dead" a avut un succes enorm, vanzand 1 milion de "bucati" in doar 2 saptamani de la lansare, pe toate platformele (PC, Mac, PSN si XBL), transformandu-se astfel in titlul cu cea mai rapida vanzare pentru Telltale Games. Al doilea episod se va lansa in iunie.
Va reamintesc ca toate alegerile pe care le-ati facut in primul episod (si sunt multe!) se vor importa si in cel de-al doilea, asemanator cu ce am mai vazut in seria Mass Effect, constituind un mare atuu care, combinat cu povestea interesanta si personajele bine inchegate, sa il faca unul dintre cele mai bune point-and-click adventures pe care l-am jucat in ultima vreme si o realizare aplaudabila pentru Telltale Games. Dan Connors, CEO Telltale Games, declara:
Quote:
"The most exciting aspect of getting off to such a great start is that this is just the beginning of the five episode series. The Walking Dead fans are going to experience some really great moments in the months ahead that are uniquely influenced by the choices they make throughout the season,"