So what have we learned today kids? ca tot a inceput scoala
2 more years until the next Playstation? :*
Printable View
So what have we learned today kids? ca tot a inceput scoala
2 more years until the next Playstation? :*
Nu-mi place acea clapeta si modul de insertie a discului. Asta e tot farmecul la PS3-ul slim, sunetul cand introduci discul :)
White one rulz :)
Imi place ca au redus si mai mult marimea; probabil au reusit sa elimine cooler-ul (sau sa reduca considerabil marimea). Dar arata destul de urata, mai ales ca introducerea discului "manual" nu este la fel de comfortabil. Avand deja un PS3, momentan pretul nu prea ma intereseaza, dar este evident ca super slim-ul este mai ieftin de produs, asa ca Sony greseste nereducand pretul consolei (pt. super slim). Pe langa asta mai vine si Wii U de sarbatori cu un pret prietenos pentru o noua consola, ce si asa o sa afecteze vanzarile PS3 (si Xbox 360) in aceasta perioada.
Ca design tot phatul ramane preferatul meu
Trebune naibi sa ma duc sa-mi iau un slim cat se mai gaseste - ca presimt ca toata lumea care "astepta" super-slim ul - se va duce sa-l inahte pe vechiul slim :) - macar sa menajes batranul PS3 de 60 GB cu Ps2 support (software ce-i drept pentru charisma engine) dar totusi :) tre sa imi iau inima in dinti sa-l desfac si sa-l curat de praf -
Mah, e mai mare cu 4G decat cea a lui Nintendo. Deci ciocu mic ca Sony rupe...
Acu pe bune, astia dupa 6 ani in loc sa lanseze una noua o "lanseaza" tot p'aia de acu 6 ani.
Pai ei nu stiu ca numai Apple are voie sa faca asa ceva ?! =))
Sony sunt oficial in pana de idei si nu doar la console.Duceti-va intr-un magazin de telefoane.Veti gasi Xperia R , Xperia P , Xperia U etc. Si toate arata aproape la fel ai au cam acelasi hardware.
Sent from my E15i using Tapatalk 2
Sunt dezamagit de baietii astia de la Sony. Nu prea are sens ideea de a lansa acest Super Slim, ca sa nu mai zic de "ofertele" lor de marketing....
meh
Eu sunt curios ce-o sa se intample cu preturile. Slim-urile actuale din magazine se vor ieftini si astea vor intra la pretul la care-s acum astea de 320gb? Sau le baga direct la pret si mai mic?
Si sper ca mutarea asta sa nu fie ca sa amane lansarea urmatoarei generatii de console, ci doar ca sa vanda mai bine in perioada sarbatorilor.
Am eu unul de 320 GB vanzare, 2504B, e ca nou, am jucat juma de ora de Killzone 2 pe el ;) Pe de alta parte fix aia ma gandeam si eu, sa-l tin si sa las ala de 60 GB de "bibelou". Dar ce farmec are asa?
sunteti niste norocosi cei care inca mai detineti un phat mai ales primul model cu ps2 compatible, 4 usb si card reader. o bijuterie. aveti grija de ea! :)
mie intr-un fel imi convine cand vad o consola cu HDD de 500 de gb+ un joc la un pret asa de bun (mai ales avand in vedere ca am un phat cu HDD de 40 de gb deci trebuie sa sterg ceva de pe consola de fiecare data cand vreau sa incerc ceva nou), dar design-ul nou nu imi place prea mult din simplul motiv ca nu mai bagi disk-urile ca inainte (vorba lui b615dub: asta era farmecul la ps3-urile de dinainte).
Ca aspect mi se pare ok , iar faptul ca e jumatate din greutatea unui phat e foarte bine pt mine (chiar acu o saptamana maica-mea mi-a trimis consola in Anglia prin courier si ocupa ceva loc in cutie, ca sa nu mai mentionez ca avea si ceva greutate).
De asemenea, sunt curios sa vad cat de fiabile sunt intr-adevar. Cum au spus si altii, acum piesele sunt tot mai ieftine si poate de tot mai putina incredere. Asa ca, ar trebui in curand sa ma hotarasc daca sa imi iau vechiul slim, noul slim sau un HDD mai mare pentru phat.
PS3 rulz. La anul in loc sa scoata PS4 vor scoate PS3 Super Slim Slim 4x rosu, verde si portocaliu. Versiunea mare cu HDD de 1 TB si versiunea mica cu 1 GB RAM pentru mesaje catre prietenii din PSN. In 2014 vor scoate si versiunea cu HDD de 2 TB si in 2015 vor scoate versiunea cu SSD.