1 Attachment(s)
Invitatie de la Sony: See the Future! Cu PlayStation 4 oare?
Well guys, cred ca acesta este momentul mult asteptat. Sincer nu vad un alt motiv pentru care Sony sa vina cu invitatii pe data de 20 Februarie 2013 cu un mesaj de genul "See the future!", decat acela ca in sfarsit va fi anuntata urmatoarea consola: PlayStation 4 (codename Orbis). Desi zvonurile spuneau ca vom avea un anunt de genul acesta la E3, cred ca lucrurile au inceput sa se precipite si Sony nu mai pierde timpul.
De data aceasta nu mai vorbim de "zvonuri misterioase", ci de un anunt oficial de la Sony: PlayStation Blog : The official PlayStation Blog for news updates on PlayStation Network, PlayStation 3, PSP and PS Vita. Eu chiar am fost reticent si am asteptat cateva ore, in ideea ca poate dispare anuntul respectiv si/sau a facut cineva o farsa. Dar nu, postul este inca acolo. Ba mai mult, a aparut si o pagina oficiala unde va puteti inscrie adresa de email, plus o invitatie pe canalul de Twitter: #PlayStation2013
Acum, nu mai avem altceva decat sa asteptam cuminti si sa vedem daca se va intampla minunea atat de repede. Si eventual sa continuam speculatiile referitoare la hardware (care in momentul de fata ar indica un procesor AMD 10 cu 8 core-uri, GPU AMD R10xx, 4GB RAM, BluRay cu capacitate de 100GB, spatiu de stocare de minim 256GB)...
Ce ziceti? Pariem ca se anunta pe 20 Februarie noul PS4 sau... iar e un balon de sapun?
http://youtu.be/d-3GMHIgR-U