1 Attachment(s)
In sfarsit japonezii primesc o data de lansare oficiala pentru PS4
Nu am fost putini cei care am ramas surprinsi afland decizia celor de la Sony ca PlayStation 4 sa nu fie lansat initial si in Japonia, asa cum au facut-o si pana acum. Eu unul ma intrebam daca acest lucru nu ascundea un motiv anume (una dintre problemele care imi veneau in minte fiind cea de "teste de fiabilitate incomplete") dar iata ca ieri au reusit sa spulbere acest "mit". Mai exact, in prima zi a anului, japonezii au primit un cadou frumos din partea celor de la Sony, prin intermediul unei reclame la TV. Prin aceasta aflam ca PlayStation 4 se va lansa oficial si in Japonia pe 22 Februarie 2014.
Stiu ca unii dintre voi o sa spuneti "Bun, si cu ce ma incanta pe mine acest lucru?". Well, sa nu uitam ca multe din marile nume din gaming sunt totusi "made in Japan" (imi vin acum in minte nume precum Konami, Sega, Atlus, Tecmo Koei, Square Enix, Capcom) si unii dintre noi iubim JRPG-urile. Cu aceasta ocazie sper sa vedem din ce in ce mai multe titluri bune pe PS4! Mai jos aveti reclama despre care vorbeam. Enjoy!
http://youtu.be/YQx7Fpv-Q10