Acum inteleg perfect ce vrei sa zici, de exemplu am facut 71 de ore de joc in Sapphire iar acum apare remake-ul si sunt super hyped. Dar, ce vreau eu sa zic mai degraba e ca sper sa nu se creeze un precedent, un habbit pt Nintendo, atata tot.
Acum inteleg perfect ce vrei sa zici, de exemplu am facut 71 de ore de joc in Sapphire iar acum apare remake-ul si sunt super hyped. Dar, ce vreau eu sa zic mai degraba e ca sper sa nu se creeze un precedent, un habbit pt Nintendo, atata tot.
Problema mare la Nintendo n-a fost de data asta legata de lipsa de titluri. Oh no! Cred ca au avut mai multe exclusivitati decat Sony si Nintendo la un loc. Problema lor a fost haosul total in care si-au prezentat titlurile. Sau mai bine zis nu le-au prezentat. Si vorba aceea, nu era o conferinta, era totul pre-inregistrat - deci puteau face un super show. In schimb au preferat sa spuna "cautati-ne prin E3, ca avem mai multe". WTF Nintendo?
Eu nici pana in acest moment nu am lista completa cu jocurile Nintendo de la E3... Am un feeling ca nici ei nu o stiu :(
Eu astept doar Pokemon si poate un bundle dragut cu XL. Si visez in continuare la un Emerald + Red / Blue.
Inca un joc surpriza pentru 3ds de data asta.
https://www.youtube.com/watch?v=9Lp7MuEBNfw
Bine de stiut :) .
Nintendo Is Planning A Future For Both 2D And 3D Metroid
OH, The Irony: Miyamoto Tries Oculus Rift. Oh, The Possibilities.
Se pare ca multi au fost multumiti de cum au organizat Nintendo prezentarile din timpul programelor Treehouse: Nintendo's Treehouse And Digital Event Strategy Is The Future Of E3 - Forbes .
Am apucat sa vad doar cateva si mi s-au parut interesante pentru ca au avut timp destul sa prezinte jocurile, spre deosebire de demo-urile de la IGN si Gamespot care durau cam putin.
Se pot revedea aici: Nintendo - Twitch .
Daca e asa cum spun cei de la Forbes - "Nintendo's Treehouse And Digital Event Strategy Is The Future Of E3" - atunci sincer, pot sa nu mai organizeze E3-ul deloc... si sa faca streaming sau sa transmita din "casa din copac". E3-ul are formatul acesta cu conferinte dintr-un anumit motiv: se conecteaza oameni din orice coltisor al Pamantului si vede tot ce are mai bun fiecare. Daca tu vii si la conferinta imi spui "te astept in casa din padure ca sa vezi ce am"... pe mine m-ai pierdut.
Una este sa-mi comprimi tot ce ai mai bun intr-o conferinta de 90 de minute (poate ar merge si 2-3 ore)... si alta e sa-mi spui "uita-te si tu la streamurile noastre de cate 8 ore fiecare si vezi poate-ti place ceva".
Dar in fine... Nintendo oricum or sa fie mai cu motz si o sa ignore in continuare pe toti. Se vor uita din nou la vanzarile de Pokemon, Mario Kart si Super Mario, isi vor freca mainile de bucurie asteptand profitul... and frack the others!
Si mie mi-a placut formatul de anul acesta de la Nintendo. Asa ar trebui sa faca Sony si Microsoft anul viitor.